Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atacata dur, Andreea Marin ii da replica lui Stefan Banica pe Facebook!

ADPM ADPM,
Atacata dur, Andreea Marin ii da replica lui Stefan Banica pe Facebook!

Dupa ce Stefan Banica a insinuat intr-un interviu acordat pentru emisiunea Happy Hour de la PRO TV ca Andreea Marin a inceput relatia cu Tuncay Ozturk inainte de a intenta actele de divort, Andreea Marin ii da o replica dura printr-un post de pe pagina ei de Facebook. Continue reading . continuă pe ADPM

Andreea Marin il ataca pe Stefan Banica Jr: A fost descoperit si nu a mai putut nega

Andreea Marin il ataca pe Stefan Banica Junior, dupa ce a fost facuta publica relatia acestuia cu cantareata Lavinia Parva. Totodata, Andreea a dezvaluit ca Stefan Banica Junior nu a venit la.

Stefan Banica si Andreea Marin cum arata viata la 8 luni de la divort?

S-ar parea ca Stefan Banica a reusit deja sa-si refaca viata, la opt luni dupa divortul de Andreea Marin. Daca aceasta din urma traieste o frumoasa poveste de iubire cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, artistul a fost surprins de curand in compania Laviniei Parva, cea cu care presa specula ca Stefan ar fi avut o relatie inca din perioada casatoriei. Continue reading .

Incredibila asemanare! Andreea Marin si Stefan Banica se iubesc acum cu sosiile celuilalt!

Intamplator sau nu, Andreea Marin si Stefan Banica si-au refacut viata alegandu-si parteneri mai tineri care le seamana foarte mult. Lavinia pare leita Zana Surprizelor, iar fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk seamana foarte mult cu artistul roman. Continue reading .

Stefan Banica Jr. a inlocuit-o pe Andreea Marin. Vezi cu cine.

Stefan Banica Jr. a declarat, miercuri, pentru agentia Mediafax, ca se afla la inceputul unei relatii cu cantareata Lavinia Parva, artistul afirmand ca este o persoana libera si este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii. Observ ca intr-o societate plina de framantari social-politice, unii nu pot dormi din cauza vietii mele particulare. Pentru a linisti spiritele, declar ca sunt deocamdata la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu .

Andreea Marin, despre relatia lui Stefan Banica cu Lavinia Parva: Pentru mine nu este o noutate. A fost descoperit si nu a mai putut nega

Andreea Marin a avut o noua interventie cu privire la noua relatie a fostului ei sot Stefan Banica Jr. cu cantareata Lavinia Parva. Astfel, aceasta a explicat ca relatia dintre cei doi nu este o noutate.

Andreea Marin, despre noua relatie a lui Stefan Banica: Fiecare are ce merita de fapt

Andreea Marin a comentat relatia fostului ei sot Stefan Banica Jr. cu Lavinia Parva, sustinand ca nu o deranjeaza astfel de povesti acum cand ei sunt despartiti si ca fiecare are ce merita de fapt.

Stefan Banica, fotografiat pe inserat alaturi de Lavinia, cantareata cu care s-a zvonit ca a inselat-o pe Andreea Marin (FOTO)

Stefan Banica nu a uitat-o pe cantareata Lavinia Pirva, cea cu care acesta ar fi inselat-o pe Andreea Marin in urma cu doi ani, dupa cum zvonea presa tabloida. Acum insa, dupa divortul celor doi,.

Lavinia Pirva a recunoscut relatia cu Stefan Banica!

Lavinia Pirva a recunoscut relatia cu Stefan Banica. Artista a postat un mesaj scurt, dar convingator, pe pagina ei de Facebook, mentionand totusi ca nu ii place sa vorbeasca despre viata ei personala. Continue reading .

Stefan Banica recunoaste relatia cu Lavinia Pirva, dar pretinde ca sunt doar la inceput!

Prins in toiul noptii plimbandu-se romantic alaturi de Lavinia Pirva, Stefan Banica nu s-a mai ascuns dupa deget si a recunoscut in mod public ca are o relatie amoroasa cu solista. El pretinde, totusi, ca idila se afla la inceput, ignorand momentul de acum doi ani cand au aparut primele zvonuri despre relatia lui extraconjugala. Continue reading .

Stefan Banica Jr.: Sunt la inceputul unei relatii cu Lavinia Parva si nu ascund lucrul acesta

Stefan Banica Jr. a declarat, miercuri, pentru agentia Mediafax, ca se afla la inceputul unei relatii cu solista Lavinia Parva, fosta componenta a trupei Spicy. Artistul a atras atentia ca este o persoana libera si este dreptul fiecaruia sa-si traiasca viata fara a simti nevoie de a da explicatii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )