Libnet.ro
UNICEF

05:00

Andreea Marin si Cove, PRIMELE IMAGINI impreuna: Fanii sunt socati! Da, pana la urma s-a intamplat!

B1 B1,
Andreea Marin si Cove, PRIMELE IMAGINI impreuna: Fanii sunt socati! Da, pana la urma s-a intamplat!

Cove este, de cativa ani, prezentatorul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro Tv, postura care se pare ca i se potriveste de minune. Putini isi mai amintesc insa ca simpaticul actor, pe numele sau real. continuă pe B1

NU MAI PUTEA RESPIRA... Anuntul trist a fost facut: Din pacate, este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a dat detalii despre problemele sale de sanatate. BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPA O LUNGA SI GREA SUFERINTA! IMAGINI HALUCINANTE Fosta Zana a Surprizelor a.

Din pacate, vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: ADEVARUL despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Putini dintre cei care o urmaresc pe Andreea Marin stiu si ce studii are, de fapt, vedeta. VESTE PROASTA PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FACUT ANUNTUL! VA FI ULTIMA OARA Dupa ce si-a finalizat studiile.

Primele imagini din Grecia unde au murit cei doi romani

Avem primele imagini din locul in care au murit cei doi romani, in timpul devastatoarei furtuni din peninsula Halkidiki, in nordul Greciei. Este vorba de un copil de opt ani si de o femeie. Cei doi romani.

Primele imagini cu Gabriela Firea, dupa ce a fost externata. Ce mesaj le-a transmis celor care o critica

Gabriela Firea a fost externata si se intoarce acasa! Primarul general al Capitalei a postat un mesaj kilometric pe o retea de socializare in care multumea echipei de doctori care au avut grija de ea. Gabriela Firea, imagini de la externare. Ce mesaj a transmis primarul? Gabriela Firea s-a externat! Primarul general al Capitalei a .

Primele imagini cu noul Sandero

Au aparut primele imagini cu noul Sandero, comercializat in afara Europei sub brand-ul Renault. Masina nu seamana deloc cu ceea cevedem la ora actuala, pe soselele Europei.

Caru cu vedete: Adelina Pestritu va avea sase domnisoare de onoare la nunta, printre care si cateva vedete. Ce reguli le-a impus viitoarea mireasa; Primele imagini cu Brigitte in rochie de mireasa. Florin Pastrama a fost si el la patru ace

Ce face Mircea Radu de cand nu mai e la tv. Copiii ii umplu sufletul de bucurie. Mircea Radu 50 de ani) a fost rasfatatul televiziunii in anii 2001-2010, cand prezenta lacrimogena emisiune Din dragoste. Ultima sa aparitie. Bianca Dragusanu, primele declaratii despre incidentul de la mare. Ce spune vedeta dupa ce a fost oprita de politistii antidrog. Acest baiat, care imi este doar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )