Libnet.ro
UNICEF

07:00

Andreea Marin a spus adevarul despre iubitul tinerel: Fanii sunt inmarmuriti...

B1 B1,
Andreea Marin a spus adevarul despre iubitul tinerel: Fanii sunt inmarmuriti...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Cei doi au fost plecati, recent, intr-o vacanta in Malta, iar la intoarcere, vedeta a. continuă pe B1

Andreea Esca spune adevarul despre renuntarea la televiziune: O faci pentru ca ai nevoie de suma asta de bani...

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecran, aceasta prezentand Stirile ProTv de mai bine de 20 de ani. insa, Esca este implicata si in proiecte la radio si in print. in.

Andreea Marin vorbeste in premiera despre trilogia dragostei! Fanii sunt SOCATI: Ea, Malvina si Adrian...

Andreea Marin a facut declaratii despre inelul cu care a fost fotografiata recent si despre care s-a spus ca ar fi de logodna. Vedeta a afirmat ca lucrurile s-au interpretat gresit. Este un inel pe care .

Andreea Marin, despre grava problema pe care a avut-o fiica ei: Daca nu actionam la timp, Violeta...

Andreea Marin a vorbit despre problema cu care s-a confruntat fiica ei, Violeta. Ea a observat ca fetita avea talpa unui picior usor diferita decat cealalta. N-a stat prea mult pe ganduri si a si apelat la un ki.

Andreea Marin, o noua escapada: Cum a fost surprinsa si ce decizie a luat iubitul tinerel! (FOTO)

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, alaturi de iubitul ei, artista tinandu-si fanii la curent pe retelele de socializare. Aceasta imortalizeaza locurile si peisajele si le publica pentru.

Andreea Marin a facut anuntul cu care ii va SOCA pe toti romanii: Nunta mult asteptata se va...

Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, in varsta de 32 de ani. Vedeta a fost intrebata, miercuri, intr-o emisiune, daca are de.

Andreea Marin, de urgenta la spital: Probleme pentru Zana (VIDEO)

Probleme pentru fosta zana a surprizelor. Andreea Marin a ajuns pe patul de spital. Vedeta TV s-a lovit in timp ce se antrena la sala de fitness si a ajuns pe mana medicilor din pricina durerilor.

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi de chin: Am nevoie de ajutor si ca sa ma imbrac

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi in care s-a confruntat cu o durere la umar, dar a sperat ca va trece de la sine. Vedeta a decis, intr-un final, sa consulte specialistii in recuperare.

Informatii SOC: Adevarul despre violentele dintre Stefan Banica Jr. si fostele partenere Andreea Marin si Cristina Topescu...

Stefan Banica JR. a vorbit, intr-un interviu, despre lucrurile care il deranjeaza cel mai tare atunci cand vine vorba de articolele despre el dezbatute de presa, sustinand ca a fost foarte afectat atunci.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )