Libnet.ro
UNICEF

16:30

Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! Ce spune despre copilul cu Adrian Brancoveanu

Playtech Playtech,
Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! Ce spune despre copilul cu Adrian Brancoveanu

Andreea Marin s-a reinventat dupa fiecare mariaj. Aceasta s-a despartit de Tuncay Ozturk, iar la scurt timp si-a regasit fericirea in bratele lui Adrian Brancoveanu, consulul de atunci al Romaniei in Libia. Andreea Marin a facut anuntul mult asteptat de fani! De doi ani traieste povestea de dragoste cu Adrian Brancoveanu, ce pare a fi . continuă pe Playtech

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Schimbare pentru milioane de pensionari. Violeta Alexandru a facut anuntul despre dosarele de pensie si noua metodologie

Se anunta schimbare pentru milioane de pensionari. Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectie Sociale, a informat ca romanii pot iesi la pensie mult mai usor, urmand doar 3 pasi simpli si cu un singur drum facut la Casa de Pensii. Vizita la Casa de Pensii va fi facuta in urma unei programari, pentru a ridica .

Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapia Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, a transmis medicul Cimpoesu, seful UPU-SMURD Iasi. Noi informatii despre starea de sanatate a Dragai Olteanu Matei. Actrita este in continuare in stare grava, la ATI: Este o pacienta extrem de fragila Medicul sef .

EXCLUSIV. Catalin Cazacu a facut anuntul despre nunta. Cum arata fiul pe care l-a tinut ascuns

Campion la motociclism, dar si la relatii cu femei faimoase, Catalin Cazacu a ajuns, mai nou, sa faca slalom nu doar pe circuite, dar si printre televiziuni. Catalin Cazacu este si prezentator, si realizator de emisiuni. Desi are sute de trofee castigate pe pista de motociclism, se pare ca relatiile cu femei celebre din showbiz .

Meteorologii au facut anuntul. Ce se intampla cu vremea de sambata, 14 noiembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru weekendul 13-14 noiembrie, iar vestile sunt cat de poate de bune. Iata ce se intampla cu vremea incepand de sambata! Prognoza meteo pentru weekend: Temperaturi mai mari decat media normal Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru weekend, iar vremea se anunta a fi mai blanda decat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )