Libnet.ro
UNICEF

17:00

Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Playtech Playtech,
Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapia Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, a transmis medicul Cimpoesu, seful UPU-SMURD Iasi. Noi informatii despre starea de sanatate a Dragai Olteanu Matei. Actrita este in continuare in stare grava, la ATI: Este o pacienta extrem de fragila Medicul sef . continuă pe Playtech

Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor. Klaus Iohannis a luat decizia

Presedintele Klaus Iohannis a trimis azi Parlamentului pentru reexaminare legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului in ce priveste cresterea etapizata a alocatiei pentru copii: Veste de ultima ora despre dublarea alocatiilor in fata unei iminente intrari in vigoare a unui act normativ fara stabilirea unor surse de finantare certe si in .

Draga Olteanu Matei, in stare grava la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii

Actrita Draga Olteanu Matei a fost adusa la spital, in Iasi. indragita artista se afla in stare deosebit de grava, iar medicii au demarat toate procedurile. UPDATE: Draga Olteanu Matei este constienta si coopereaza cu medicii. Conform primelor investigatii, indragita actrita a avut o hemoragie digestiva superioara, iar medicii au demarat imediat toate procedurile necesare.

Informatii de ultima ora. in ce stare se afla medicul-erou de la Piatra Neamt

Nelu Tataru a declarat, intrebat luni despre starea de sanatate a medicului Ioan Catalin Denciu transferat duminica la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, ca i-a fost efectuata o procedura de dializa, o reechilibrare si tratamentul arsurilor. Ministrul Sanatatii a adaugat ca sunt critice urmatoarele trei zile. Trei zile, trei saptamani, trei luni. Este o procedura si un protocol in arsuri, a mai explicat Tataru.

Anunt de ultima ora! in ce stare este acum Draga Olteanu Matei. Diagnosticul final

Declaratii sustinute de doctorul Cimpoesu despre starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, care a ajuns de urgenta la Spitalul Spiridon din Iasi, vineri seara, dupa ce a suferit o hemoragie superioara. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a marii actrite Draga Olteanu Matei. Diagnosticul: hemoragie sugestiva superioara Draga Olteanu Matei a .

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava. Medic: Este extrem de fragila

ActritaDraga Olteanu Matei este in continuare, in stare grava, pe sectia deTerapie Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Medicul sef al UPU-SMURD, prof. dr. Diana Cimpoesu, a.

Care este starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, internata la Iasi. Detalii de la medicii care o ingrijesc

Actrita Draga Olteanu Matei se afla internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgenta Sfantul Spiridon din Iasi.

Draga Olteanu Matei, in continuare in stare grava, la ATI. Medic: Este extrem de fragila

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapie Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Medicii care o ingrijesc spun ca pacienta este extrem de fragila si necesita mentinerea functiilor vitale.

Draga Olteanu Matei, cum l-a distrat pe Ceausescu. Detalii nestiute despre viata actritei

Vineri seara, romanii au primit o veste tragica, actrita care a dat suflet multor personaje care ne-au adus zambetul pe buze, Draga Olteanu Matei a ajuns in stare grava la spital. Ea a avut hemoragie digestiva superioara, iar cadrele medicale i-au acordat ingrijiri de specialitate. Draga Olteanu Matei, cum l-a distrat pe Ceausescu indragita actrita .

Cauza hemoragiei suferite de Draga Olteanu Matei. Raspunsul oferit de medici

S-a aflat cauza hemoragiei suferite de actrita Draga Olteanu Matei, din cauza careia a ajuns in stare critica la spital. Actrita a ajuns in coma la spitalul de urgente din Iasi, iar medicii au stabilit ca motivul este o hemoragie interna puternica. De ce a facut Draga Olteanu Matei hemoragie interna. Actrisa, in continuare in .

Draga Olteanu Matei, fara bani si fara casa. Cum a fost posibil sa ajunga pe strazi

Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai iubite actrite de comedie din Romania, a trecut si prin momente triste in cei 87 de ani ai sai. Aceasta a povestit intr-un interviu la TVR, la Pulsul zilei, cum a ajuns la Piatra Neamt dupa ce a pierdut casa din Bucuresti. Amintirile actritei Draga Olteanu Matei. Relatie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )