Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Marin intoarce SECUREA RAZBOIULUI: Reactia Zanei la VITA Mihaelei Radulescu! Se lasa cu BLESTEME...

B1 B1,
Andreea Marin intoarce SECUREA RAZBOIULUI: Reactia Zanei la VITA Mihaelei Radulescu! Se lasa cu BLESTEME...

Romanii stau cu ochii pe cele doua dive cardinale ale neamului: Andreea Marin si Mihaela Radulescu, care fac din nou un show de zile mari. Dupa ce Romania TV a dat publicitatii o discutie dintre Mihaela. continuă pe B1

Mihaela Radulescu, interceptata de DNA cand o jigneste pe Andreea Marin: Unicul motiv pentru care imi sare tandara e inegalitatea dintre mine si vita aia

Mihaela Radulescu 49 de ani) a fost interceptata de DNA in dosarul fostului ei sot si surprinsa astfel in timp ce o jignea pe Andreea Marin 44 de ani).

Mihaela Radulescu, interceptata de DNA in timp ce o jignea pe Andreea Marin: imi sare tandara pentru inegalitatea dintre mine si vita aia! Eu ma... pe fata asta!

Fosta sotia e lui Elan Schwartzenberg a fost a fost interceptata de DNA in dosarul omului de afaceri in timp ce o jignea pe Andreea Marin Raduleasca a fost interceptata pe data de 21 mai 2012, ziua in.

Ce s-a iNTAMPLAT intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR...

Andreea Marin a avut parte de niste sarbatori linistite, chiar daca Stefan Banica a anuntat chiar de ziua fiicei lor ca actuala lui sotie ii va oferi un copil. Andreea Marina s-a casatorit cu Stefan.

Din pacate, VESTILE aflate nu sunt deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA...

Andreea Marin a primit vestea ca fostul ei sot, Stefan Banica, va deveni tata chiar de ziua fiicei lor. Anuntul a fost facut de cantaret in timpul unui concert, scrie Cancan. Doamnelor si.

Nu mai putea RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a avut mai multe probleme de sanatate in utlima perioada, si, mai mult decat atat, ea a fost nevoita sa faca o operatie. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )