Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Radulescu, interceptata de DNA cand o jigneste pe Andreea Marin: Unicul motiv pentru care imi sare tandara e inegalitatea dintre mine si vita aia

Adevărul Adevărul,
Mihaela Radulescu, interceptata de DNA cand o jigneste pe Andreea Marin: Unicul motiv pentru care imi sare tandara e inegalitatea dintre mine si vita aia

Mihaela Radulescu 49 de ani) a fost interceptata de DNA in dosarul fostului ei sot si surprinsa astfel in timp ce o jignea pe Andreea Marin 44 de ani). continuă pe Adevărul

Mihaela Radulescu, interceptata de DNA in timp ce o jignea pe Andreea Marin: imi sare tandara pentru inegalitatea dintre mine si vita aia! Eu ma... pe fata asta!

Fosta sotia e lui Elan Schwartzenberg a fost a fost interceptata de DNA in dosarul omului de afaceri in timp ce o jignea pe Andreea Marin Raduleasca a fost interceptata pe data de 21 mai 2012, ziua in.

Andreea Marin intoarce SECUREA RAZBOIULUI: Reactia Zanei la VITA Mihaelei Radulescu! Se lasa cu BLESTEME...

Romanii stau cu ochii pe cele doua dive cardinale ale neamului: Andreea Marin si Mihaela Radulescu, care fac din nou un show de zile mari. Dupa ce Romania TV a dat publicitatii o discutie dintre Mihaela.

Mircea Badea: DNA a cheltuit milioane de euro pentru a o intercepta pe Mihaela Radulescu vorbind despre Andreea Marian. Titlul e corect

Mircea Badea a vorbit miercuri seara despre faptul ca DNA a cheltuit milioane de euro pentru a o intercepta pe Mihaela Radulescu vorbind despre Andreea Marian. Badea considera ca titlul acestei stiri este unul.

Ce s-a iNTAMPLAT intre Andreea Marin si Lavinia Parva: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR...

Andreea Marin a avut parte de niste sarbatori linistite, chiar daca Stefan Banica a anuntat chiar de ziua fiicei lor ca actuala lui sotie ii va oferi un copil. Andreea Marina s-a casatorit cu Stefan.

Din pacate, VESTILE aflate nu sunt deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput TERAPIA...

Andreea Marin a primit vestea ca fostul ei sot, Stefan Banica, va deveni tata chiar de ziua fiicei lor. Anuntul a fost facut de cantaret in timpul unui concert, scrie Cancan. Doamnelor si.

Nu mai putea RESPIRA... Anuntul TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a avut mai multe probleme de sanatate in utlima perioada, si, mai mult decat atat, ea a fost nevoita sa faca o operatie. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin exagerate. Nu e nimic.

RAZBOIUL SECOLULUI intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu: VITA! Ma stiu de o mie de ori aratand mai bine! De la ce a izbucnit VALVATAIA

Rivalitatea istorica dintre fostele sotii ale lui Stefan Banica Jr este de notorietate in showbizul romanesc. Recent au fost publicate declaratii incendiare facute in urma cu cativa ani de Mihaela.

Andreea Marin si Cove, primele imagini iMPREUNA: Fanii sunt ULUITI! Da, pana la urma s-a intamplat!

Gabriel Covesanu, cunoscut drept Cove prezinta acum o emisiune pe Pro TV, numita Vorbeste lumea. El a devenit, insa, cunoscut incepand cu anul 1999, cand a devenit parte a emisiunii Surprize,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )