Libnet.ro
UNICEF

19:45

Andreea Marin mobilizeaza Scoala Mamelor pentru protestul anti-maidanezi

ADPM ADPM,
Andreea Marin mobilizeaza Scoala Mamelor pentru protestul anti-maidanezi

Andreea Marin le sfatuieste pe femeile din comunitatea ei online, Scoala Mamelor, sa se alature in aceasta seara protestului parintilor din Piata Romana, Bucuresti, in speranta ca se va gasi o solutie urgenta pentru ridicarea tuturor cainilor vagabonzi de pe strazile capitalei. Continue reading . continuă pe ADPM

Andreea Marin si Mircea Radu cauta baieti si fete de la tara in cel mai nou show de la Prima TV

Andreea Marin, Mircea Radu si Catalin Botezatu vor fi implicati in noul format de la Prima TV, emisiunea Mi-s de la tara, transmisa din 30 septembrie. Cei trei vor porni prin tara in cautarea celor mai frumoase tinere, dar si a celor mai chipesi tineri, care vor fi protagonistii show-ului prezentat de Andreea Raicu, in fiecare luni seara, de la ora 20.

Ce am vazut la protestul anti-Rosia Montana

Protestele anti Rosia Montana de duminica au scos in strada la Bucuresti si cateva orase din tara mii de oameni. Luni seara au iesit din nou in Capitala blocand o artera principala pana mult dupa miezul noptii pentru a manifesta impotriva unui proiect minier adoptat rapid de un guvern care promitea inainte sa ajunga la putere ca nu-l va sustine vreodata. Aceste manifestatii merita toata atentia. Contin un ridicat grad de autenticitate, ceva mai rar in Romania mitingurilor si revolutiilor regizate. Protestul aduna la un loc oameni ok, foarte diferiti, capabili sa se manifeste civilizat, ingenios. In tot cazul, arata cu totul altfel decat grevele ponosite sau butaforiile televizate incarcate de ura care schimonosesc fetele actorilor.

Parintii lui Ionut, la protestul anti-maidanezi: Copilul meu traia daca nu erau cainii comunitari

Cateva zeci de persoane s-au adunat, vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti, la protestul in care se cere rezolvarea problemei cainilor fara stapan. Printre manifestanti, care protesteaza pasnic.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )