Libnet.ro
UNICEF

19:00

Andreea Marin ofera sprijinul in lupta cu epidemia de Coronavirus. Iata ce le cere ministrilor!

ADPM ADPM,
Andreea Marin ofera sprijinul in lupta cu epidemia de Coronavirus. Iata ce le cere ministrilor!

Andreea Marin a adresat o scrisoare deschisa Ministrilor Sanatatii si al Afacerilor Interne cerandu-le informatii concrete despre cum poate ajuta, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, si de partenerii acesteia, pentru o lupta mai eficienta cu raspandirea Coronavirusului. continuă pe ADPM

Andreea Marin, scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si MAI: ce le-a cerut vedeta TV in contextul epidemiei de coronavirus

Vedeta de televiziune Andreea Marin a adresat o scrisoare deschisa catre Ministrul Sanatatii si MAI prin care le cere informatii concrete despre cum poate ajuta, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, pentru o lupta mai eficienta cu epidemia de coronavirus.

Norvegia anunta masuri dure in lupta cu epidemia de COVID-19

Norvegia va lua cele mai stricte masuri aplicate pana acum pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus. Bent Hoie, ministrul norvegian al Sanatatii, a declarat la postul TV NRK ca sunt cele mai drastice masuri pe timp de pace.

Cum a surprins-o Violeta pe Andreea Marin. Vedeta a postat un mesaj emotionant

Andreea Marin se bucura de cele mai frumoase momente! Pandemia oficial anuntata ieri, 10 martie, le-a dat un motiv marunt de bucurie vedetelor publice, care acum au recupereaza timpul pierdut petrecut la diverse evenimente sau in diferite deplasari in ordin de serviciu. Cum a surprins-o Violeta pe mama ei azi? Andreea Marin, surpriza de la .

Se fac inscrieri online: Fonduri europene de 164 milioane Euro, puse la bataie acum, pentru startup-uri si IMM-uri cu tehnologii utile in lupta impotriva coronavirus COVID-19

Startup-urile si firmele mici si mijlocii IMM), inclusiv din Romania, sunt invitate sa aplice urgent pentru fonduri europene, intr-o noua sesiune, cu un buget total de 164 de milioane de euro, prin Acceleratorul EIC, pentru a dezvolta tehnologii si inovatii care ar putea ajuta la lupta impotriva coronaviruslului COVID-19.

Daruieste Viata directioneaza toate donatiile incepand de astazi catre lupta impotriva coronavirus

Asociatia Daruieste Viata, fondata de Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, anunta ca va directiona toate donatiile primite incepand de astazi catre lupta cu coronavirusul COVID-19. E un moment de criza peste care trebuie sa trecem. Sustinem spitalele.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )