Libnet.ro
UNICEF

15:30

Andreea Marin, scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si MAI: ce le-a cerut vedeta TV in contextul epidemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Andreea Marin, scrisoare deschisa catre ministrul Sanatatii si MAI: ce le-a cerut vedeta TV in contextul epidemiei de coronavirus

Vedeta de televiziune Andreea Marin a adresat o scrisoare deschisa catre Ministrul Sanatatii si MAI prin care le cere informatii concrete despre cum poate ajuta, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, pentru o lupta mai eficienta cu epidemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Andreea Marin ofera sprijinul in lupta cu epidemia de Coronavirus. Iata ce le cere ministrilor!

Andreea Marin a adresat o scrisoare deschisa Ministrilor Sanatatii si al Afacerilor Interne cerandu-le informatii concrete despre cum poate ajuta, alaturi de Fundatia Pretuieste Viata, si de partenerii acesteia, pentru o lupta mai eficienta cu raspandirea Coronavirusului.

Cum a surprins-o Violeta pe Andreea Marin. Vedeta a postat un mesaj emotionant

Andreea Marin se bucura de cele mai frumoase momente! Pandemia oficial anuntata ieri, 10 martie, le-a dat un motiv marunt de bucurie vedetelor publice, care acum au recupereaza timpul pierdut petrecut la diverse evenimente sau in diferite deplasari in ordin de serviciu. Cum a surprins-o Violeta pe mama ei azi? Andreea Marin, surpriza de la .

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii anunta ca Romania mai are kit-uri de testare doar pentru o saptamana

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, marti, ca Romania mai are pentru o saptamana kit-uri de de testare a infectiei cu coronavirus. Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii,.

Ministrul Sanatatii AVERTIZEAZA: Trebuie sa ne pregatim pentru ce e mai rau

Victor Costache a anuntat ca si spitalele private se alatura demersurilor de contracarare a raspandirii noului virus. Ministrul Sanatatii a precizat ca peste 300 de paturi de terapie intensiva pot fi.

Alerta globala! E pandemie de coronavirus. Interviu cu ministrul Sanatatii: Este o criza cum rar am intalnit

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, declara ca Romania nu a fost luata prin surprindere de coronavirus. Am luat masuri drastice de limitare a circulatiei cu Italia, a spus ministrul.

Ministrul Sanatatii se afla in eroare: Victor Costache nu stie ca virusul se transmite in special de la cei infectati, dar asimptomatici

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, nu stie ca virusul este transmis in general de pacientii asimptomatici. Dupa ce s-a decis izolarea membrilor Guvernului, in urma confirmarii Covid-19 la senatorul Vergi.

Ministrul Sanatatii spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, spune ca autoritatile vor coopta si spitalele private pentru gestionarea cazurilor de coronavirus, in situatia in care numarul celor infectati va continua sa creasca, el afirmand ca in acest moment sistemul de sanatate poate face fata cazurilor existente.

Marius si Andreea Pirui, la cutite! Casa Puterea Dragostei mai pierde un cuplu?

Marius si Andreea Pirui au discutii aprinse! Se intrevede pierderea unui cuplu din casa Puterea Dragostei? Ce se intampla acum intre amorezi si de la ce a plecat totul? Ce reprosuri isi adreseaza? Puterea Dragostei: Marius si Andreea Pirui, discutii aprinse Discutii aprinse intre Marius si Andreea Pirui. Linistea a parasit cuplul din cauza unei .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )