Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andreea Marin pleaca definitiv din Romania? Decizia SURPRIZA luata de vedeta (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin pleaca definitiv din Romania? Decizia SURPRIZA luata de vedeta (FOTO)

Andreea Marin s-a indragostit de un loc suberb, unde vedeta spune ca ar putea trai permanent. Pentru ca nu a decis o mutare din tara, Andreea si-a propus insa viziteze anual insula Capri. Mi-am propus. continuă pe B1

ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate, totul se confirma... este atat de sensibil...

Andreea Marin a avut parte de un moment emotionant, dupa ce a primit de la o admiratoare un cadou inedit: un tricou cu un imprimeu si o scrisoare. Nu de putine ori am fost intrebata de ce surprize am avut.

Da e adevarat, copiii au confirmat totul: Stefan Banica jr si Andreea Marin...

Andreea Marin a fost surprinsa recent la cumparaturi impreuna cu fiica ei, Violeta, si fiul lui Stefan Banica jr, Radu Stefan. Desi nu prea vorbeste despre relatia pe care o are cu fiul fostului sot, atu.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Rasturnare de situatie: El e Don Juanul care i-a rapit inima celebrei vedete Andreea Marin...

Andreea Marin este una dintre vedetele care pastraza o mare discretie asupra vietii persoanale. De curand insa, vedeta a vorbit, in cadrul unei emisiuni televizate despre viata ei sentimentala, insa cu.

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

Snoop Dogg a publicat imagini de la protestele din Romania. Mesajul rapperului american - VIDEO

Au mai ramas doar cateva zile pana cand papperul Snoop Dogg va veni in Bucuresti. Artistul a postatun clip de la protestele din Romania, alaturi de un mesaj jignitor adresat fortelor de.

Pentru prima data, ADEVARUL a iesit la iveala: Ce se intampla in relatia dintre ANDREEA MARIN si iubitul tinerel...

Iubitul Andreei Marin, Adrian Brincoveanu, are motive sa fie fericit! Castiga lunar un venit impresionant in calitate de angajat la Ambasada Romaniei la Tripoli. El a incasat in 2017 suma de 45. 020 dolari.

Unul dintre cei mai mari interlopi din Romania a fost arestat la Londra

Luni dupa amiaza, a fost arestat de catre politia britanica, in Hertfordshire, la periferia Londrei, urmaritul general Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, aflat pe lista celor mai urmarite persoane din.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase, cauzata de masinile.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )