Libnet.ro
UNICEF

10:15

Andreea Marin rupe tacerea si confirma TOTUL: Din pacate este vorba despre...

B1 B1,
Andreea Marin rupe tacerea si confirma TOTUL: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a declarat ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa este vorba doar despre un singur oras, respectiv Parisul. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in. continuă pe B1

Din pacate medicii au facut anuntul trist: E vorba de cunoscuta vedeta Andreea Marin, zana surprizelor...

Andreea Marin se confrunta cu reale probleme de sanatate. Starea a vedetei este subreda, iar tocmai din aceasta cauza a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a fost supusa unor.

Bomba jurnalistica uriasa la Sinteza zilei. Seful Interpol din Costa Rica rupe tacerea

Bomba jurnalistica uriasa la Sinteza zilei. Seful Interpol din Costa Rica rupe tacerea. intr-un interviu exploziv realizat de Ana Bujor, seful Interpol Costa Rica face dezvaluiri despre operatiunea de captur.

Rasturnare de situatie! Logodnicul Elenei Udrea rupe tacerea

Partenerul de viata al Elenei Udrea rupe tacerea. Adrian Alexandrov spune intr-un interviu in exclusivitate pentru Sinteza zilei care este cea mai mare spaima a Elenei Udrea si a sa. Stire in curs de.

Prin ce trece Andreea Marin la antrenamentul Bodyshape pentru a reveni in forma

Andreea Marin urmeaza programul special 6 Week Challenge de la Bodyshape Transformation Center in dorinta de a da jos kilogramele in plus si de a reveni in forma, in doar sase saptamani putand slabi chiar si sase saptamani intr-un mod sanatos si echilibrat.

Andreea Marin socheaza: Pot sta ore in sir la o...

Andreea Marin nu se mai satura de Paris. Vedeta iubeste orasul atat de mult incat merge acolo de fiecare data cand poate, de placere sau pentru afaceri. Ultima data a petrecut trei zile in capitala.

Andreea Marin a intrat in panica: Nu stiam cat e de greu...

Fiica Andreei Marin, la primul concurs de cultura generala organizat la Barcelona. Vedeta a fost coplesit de emotie si a impartasit bucuria cu fanii ei, pe contul de socializare. Nu stiam cat e de greu p.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Soc total in lumea televiziunii: Din pacate Andreea Esca a facut anuntul trist...

Andreea Esca iubeste televiziunea atat de mult ca nu ar renunta niciodata la ea, fiind prima ei dragoste, chiar daca acum mediul online este cel mai popular. De altfel, prezentatoarea nu a renuntat.

Totul despre TERAPIA la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate, indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

Totul despre terapia la care e nevoit sa recurga Pavel Bartos: Din pacate indragitul actor...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune din Romania. Acesta este multi-talentat: este actor de teatru si de televiziune, joaca in filme, in reclame si a cucerit publicul cu.

Din pacate a murit... Totul s-a intamplat chiar in timpul show-ului Exatlon: Ce se va intampla acum cu emisiunea...

Tragedie la Exatlon. Un cameraman care lucra pentru show-ul de televiziune a fost ucis chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani care au participat la competitia din Republica Dominicana, in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )