Libnet.ro
UNICEF

22:15

Din pacate a murit... Totul s-a intamplat chiar in timpul show-ului Exatlon: Ce se va intampla acum cu emisiunea...

B1 B1,
Din pacate a murit... Totul s-a intamplat chiar in timpul show-ului Exatlon: Ce se va intampla acum cu emisiunea...

Tragedie la Exatlon. Un cameraman care lucra pentru show-ul de televiziune a fost ucis chiar langa locuintele in care au stat concurentii romani care au participat la competitia din Republica Dominicana, in. continuă pe B1

S-a intamplat chiar in ziua referendumului: Un motociclist A MURIT dupa ce a fost lovit cu masina de un PREOT. Ce spune Episcopia

Tragedie pe DN 41. Un motociclist de 26 de ani a murit dupa ce a fost lovit de o masina condusa de un preot de 64 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere, in localitatea Baneasa din judetul.

Andreea Marin, in lacrimi: Da, din pacate, totul se confirma... A fost atat de sensibil..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

A murit... Din pacate e adevarat: Gabriela Cristea e in doliu...

Gabriela Cristeasi echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in.

Daca e pe moarte nu mai stam cu el? Soc total in lumea televiziunii: Din pacate Andreea Esca a facut anuntul trist...

Andreea Esca iubeste televiziunea atat de mult ca nu ar renunta niciodata la ea, fiind prima ei dragoste, chiar daca acum mediul online este cel mai popular. De altfel, prezentatoarea nu a renuntat.

TRAGEDIE in showbiz: A intrat in MOARTE CLINICA! Este vestea trista a zilei! Din pacate...

Astrologul Iona Burculeta dezvaluit experientadramatica prin care a trecut din cauza problemelor grave de sanatate! in urma cu cativa ani acesta a intrat in moarte clinica, inainte de a fi.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: E vorba de cunoscuta vedeta Andreea Marin, zana surprizelor...

Andreea Marin se confrunta cu reale probleme de sanatate. Starea a vedetei este subreda, iar tocmai din aceasta cauza a ajuns de urgenta la spital. Cunoscuta prezentatoare TV a fost supusa unor.

Gata, suferinta s-a sfarsit... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Oana Lis a confirmat, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )