Libnet.ro
UNICEF

11:15

Andreea Marin, schimbare radicala: Fanii au ramas pur si simplu cu gura cascata cand au vazut cum arata... (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin, schimbare radicala: Fanii au ramas pur si simplu cu gura cascata cand au vazut cum arata... (FOTO)

Andreea Marin si-a surprins prietenii virtuali publicand pe internet o poza in care apare purtand o peruca blonda. Ce varianta sa aleg?!, i-a intrebat Andreea Marin pe fanii ei. Iar parerile. continuă pe B1

Schimbare de look RADICALA pentru Andreea Marin: Ce parere au avut fanii Zanei Surprizelor (FOTO)

Andreea Marin a anuntat ca se gandeste sa isi schimbe look-ul si a postat o imagine, pe contul personal de socializare, in care apare in doua ipostaze: intr-una in care se afla cu o peruca de culoare.

Andreea Esca a spus ADEVARUL despre ce se intampla acum cu casnicia sa: Relatia OFICIALA... Fanii au ramas pur si simplu inmarmuriti! (FOTO)

Andreea Esca si sotul au implinit 18 ani de relatie, iar vedeta de la PRO TVnu s-a abtinut sa impartaseasca fericirea cu fanii sai. Se vede clar cei doiau parte de o casnicie.

Stefan Banica Jr s-a decis: Schimbare radicala in viata sa, zvonurile sumbre s-au confirmat... (FOTO)

Stefan Banica Jr. conduce acelasi model de masina ca fosta sa sotie, Andreea Marin. Cantaretul a fost suprins in trafic la volanulul unui BMW M4 cabriolet, potrivit auto-bild. ro. Pretul unui BMW M4.

Momente dramatice pentru Andreea Marin: Nu am reusit sa ma pun pe picioare...

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania, insa dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta a avut o viata grea. Si-a pierdut mama de la o varsta frageda, a trecut prin doua div.

Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU iMPREUNA!

Andreea Marin, fata in fata cu fostul sau sot, Tuncay Ozturk! Cei doi au fost prezenti, recent, la un eveniment monden. Daca fosta prezentatoare TV a venit singura, Tuncay a sosit insotit de o.

Nu se mai fereste! Tuncay Ozturk a venit la un eveniment impreuna cu noua iubita. Andreea Marin a fost si ea de fata

Dragostea ii zambeste din nou lui Tuncay Ozturk , iar medicul nu se mai fereste! Fostul sot al Andreei Marin s-a afisat cu noua sa cucerire la un eveniment, la care a fost prezenta si fosta sa partenera de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )