Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU iMPREUNA!

B1 B1,
Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU iMPREUNA!

Andreea Marin, fata in fata cu fostul sau sot, Tuncay Ozturk! Cei doi au fost prezenti, recent, la un eveniment monden. Daca fosta prezentatoare TV a venit singura, Tuncay a sosit insotit de o. continuă pe B1

Bomba in lumea mondena: Ilie Nastase se afla cu A. Saftoiu in masina, in noaptea in care a fost oprit de POLITIE! (FOTO)

Brigitte Sfat a rabufnit dupa ce a tot fost sunata si intrebata despre incidentul in care a fost implicat Ilie Nastase. CLICK AICI - Cine ar mai fi crezut? Andreea Marin si Tuncay Ozturk, DIN NOU.

Nu se mai fereste! Tuncay Ozturk a venit la un eveniment impreuna cu noua iubita. Andreea Marin a fost si ea de fata

Dragostea ii zambeste din nou lui Tuncay Ozturk , iar medicul nu se mai fereste! Fostul sot al Andreei Marin s-a afisat cu noua sa cucerire la un eveniment, la care a fost prezenta si fosta sa partenera de.

Andreea MARIN mai primeste o LOVITURA! E vorba TOT despre o BLONDA...

Tuncay Ozturk s-a afisat la un eveniment monden alaturi de o frumoasa blonda. Asta dupa ce tot o dominisoara cu parul balai a fost motivul divortului dintre el si Andreea Marin. Culmea, la respectivul.

Tuncay Ozturk, prima aparitie cu noua iubita?! Cine este tanara care l-a insotit la petrecere (FOTO)

Fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk a aparut insotit la un eveniment monden insotit de o dominisoara cu parul balai, eveniment la care participa si fosta sa sotie. Coincidenta stranie tinand cont ca.

Anuntul medicilor despre ANDREEA MARIN: Pe moment nu am simtit vreo DURERE, dar...

Andreea Marin a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce mult timp a ignorat o problema de sanatate. Vedeta s-a accidentat in timp ce facea sport si o vreme a ignorat durerea de umar. Pana la urma, tot a ajuns la.

Cine este clujeanul care l-a SCOS din SARITE pe Cristiano Ronaldo, imediat dupa castigarea Champions League. Cum a REACTIONAT starul lui Real (VIDEO)

La finalul partidei de la Kiev, in urma careia Real Madrid a castigat, pentru a treia oara consecutiv, trofeul Champions League, un tanar din Cluj a avut o oportunitate extraordinara. El a ajuns pe teren,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )