Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andreea Marin vorbeste in premiera despre trilogia dragostei! Fanii sunt SOCATI: Ea, Malvina si Adrian...

B1 B1,
Andreea Marin vorbeste in premiera despre trilogia dragostei! Fanii sunt SOCATI: Ea, Malvina si Adrian...

Andreea Marin a facut declaratii despre inelul cu care a fost fotografiata recent si despre care s-a spus ca ar fi de logodna. Vedeta a afirmat ca lucrurile s-au interpretat gresit. Este un inel pe care . continuă pe B1

Andreea Marin a vorbit deschis despre iubitul tinerel: Facem asta cat de des putem!

Andreea Marin a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Aceasta a marturisit ca weekend-urile in care se deconecteaza total.

Andreea Marin a parasit tara in fuga: Ce se intampla cu iubitul ei!

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, aceasta tinandu-si fanii la curent cu activitatile sale, pe retelele de socializare. Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de.

Andreea Marin, o noua escapada: Cum a fost surprinsa si ce decizie a luat iubitul tinerel! (FOTO)

Andreea Marin a plecat intr-o vacanta, in Malta, alaturi de iubitul ei, artista tinandu-si fanii la curent pe retelele de socializare. Aceasta imortalizeaza locurile si peisajele si le publica pentru.

Andreea Marin a spus adevarul despre noul inel afisat in public

Andreea Marina petrecut un weekend de vis in Malta alaturi de barbatul din viata ei si s-a afisat cu un inel suspect pe deget, fapt ce a ridicat multe semne de intrebare. A fost un weekend scurt.

Andreea Marin, de urgenta la spital: Probleme pentru Zana (VIDEO)

Probleme pentru fosta zana a surprizelor. Andreea Marin a ajuns pe patul de spital. Vedeta TV s-a lovit in timp ce se antrena la sala de fitness si a ajuns pe mana medicilor din pricina durerilor.

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi de chin: Am nevoie de ajutor si ca sa ma imbrac

Andreea Marin a ajuns la medic dupa luni intregi in care s-a confruntat cu o durere la umar, dar a sperat ca va trece de la sine. Vedeta a decis, intr-un final, sa consulte specialistii in recuperare.

Andreea Marin, mesaj dureros pe o retea de socializare: imi inghesui lacrimile in coltul ochilor!

Andreea Marin a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, impresionata de povestea unui tanar de 20 de ani. Nu e nevoie de titlu. Deschide-ti doar sufletul cand citesti randurile de mai.

Andreea Esca spune adevarul despre renuntarea la televiziune: O faci pentru ca ai nevoie de suma asta de bani...

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecran, aceasta prezentand Stirile ProTv de mai bine de 20 de ani. insa, Esca este implicata si in proiecte la radio si in print. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )