Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andreea Mitu, in lacrimi dupa infrangerea din Fed Cup

Antena3 Antena3,
Andreea Mitu, in lacrimi dupa infrangerea din Fed Cup

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu nu a putut vorbi, duminica seara, la conferinta de presa de dupa infrangerea din meciul cu Cehia din cauza lacrimilor, ea considerand ca evolutia sa a dus la esecul echipei. continuă pe Antena3

Jucatoare in lacrimi, dupa infrangerea din meciul cu Cehia

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu nu a putut vorbi, duminica seara, la conferinta de presa de dupa infrangerea din meciul cu Cehia din cauza lacrimilor, ea considerand ca evolutia sa a dus la esecul echipei nationale a Romaniei in Fed Cup, transmite Agerpres.

George Cosac, reactie dupa infrangerea din Fed Cup. Ce regret are

George Cosac, presedintele FRT, a comentat la Dolce Sport infrangerea Romaniei cu Cehia la Fed Cup. Este o infrangere cat o victorie. Am avut 4 meciuri de simplu extraordianare, de calitate deosebita, in care fetele.

Monica Niculescu, declaratie surpinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup. Asa ceva n-am mai vazut

Monica Niculescu e uimita de ceea ce a reusit Karolina Pliskova in duelul dintre Romania si Cehia de la Fed Cup. Pliskova a castigat trei meciuri, ultimul alaturi de Strycova in meciul de dublu contra Ralucai.

LIVE SCOR: Monica Niculescu - Karolina Pliskova, meci din Fed Cup

In meciul dintre Meciul Monica Niculescu si Karolina Pliskova din cadrul Fed Cup, jucatoare ceha a castigat primul set cu 6 la 4, iar in setul al doilea cele doua jucatoare sunt la egalitate.

Ilie Nastase, analiza dupa prima zi din Fed Cup. Nu trebuie sa ne suparam pe Simona

Ilie Nastase a vorbit despre prima zi de Fed Cup dintre Romania si Cehia, scorul fiind 1-1. Fostul lider ATP o lauda pe Monica Niculescu pentru victoria in fata Petrei Kvitova, 6-3, 6-4, si ii indeamna si pe.

Rusia se face de ras la Moscova. E la un meci de eliminarea din Fed Cup, in fata unor jucatoare din afara Top 100

Sambata s-au jucat primele meciuri ale partidelor din Grupa I si Grupa II Mondiala, contand pentru fazele eliminatorii din Fed Cup.

Asalt pentru semifinale! Totul despre meciul de tenis din Fed Cup, Romania contra Cehia, care incepe azi la Cluj

Echipa de Fed Cup a Romaniei va incerca sa invinga sambata si duminica Cehia, pentru a ajunge in primele patru formatii din lume, performanta care ar reprezenta o premiera.

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Halep si Kvitova in decisiv

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala. La aceasta ora se disputa meciul dintre Simona Halep si Petra Kvitova, al treilea de simplu.

Fed Cup/ Monica Niculescu a trecut de Petra Kvitova pentru ca are un stil unic in lume. Esti un geniu, i s-a spus romancei

Romania - Cehia este 1-1 dupa prima zi a disputei din Fed Cup, punctul nostru fiind adus de Monica Niculescu, desi asteptari uriase erau pe Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )