Libnet.ro
UNICEF

16:15

Andreea Raicu, despre motivele pentru care nu vrea sa devina mama (FOTO)

B1 B1,
Andreea Raicu, despre motivele pentru care nu vrea sa devina mama (FOTO)

Andreea Raicu a avut multi parteneri, insa niciunul nu s-a dovedit suficient de potrivit pentru vedeta incat sa intemeieze o familie cu el. Printre barbatii celebri care au trecut prin. continuă pe B1

Andreea Raicu a vorbit despre momentul potrivit pentru a avea un copil: Dintotdeauna mi-am dorit

Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar Andreea Raicu nu a avut de-a lungul timpului parte de relatii reusite. insa acest lucru nu a dezamagit-o. Dimpotriva. A facut-o mai.

Nicolae Robu: Sunt un primar care vrea hypermarket-uri in oras. Nu reglementati lucrurile excesiv, lasati comunitatile locale sa-si stabileasca binele

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, cere Guvernului si Parlamentului sa nu reglementeze excesiv si sa lase comunitatilor locale libertate de decizie in ceea ce priveste amplasarea mall-urilor in oras sau in afara orasului. Eu sunt un primar care vrea hypermarket-uri in oras, nu in afara orasului. Dupa cum vreau si piete taranesti si mici magazine tot in oras, nu in afara orasului, bineinteles, a postat Robu pe pagina de Facebook.

Mituri si fapte despre vaccinurile pentru copii

Exista atat de multe informatii confuze in mediul online despre vaccinurile pentru copii, incat poate fi greu sa stii ce e adevarat si ce nu. Vaccinurile ii imbolnavesc pe copii? Ar trebui sa fie facute la intervale de timp mari, astfel incat sistemul imunitar sa nu fie coplesit?.

Motivul socant pentru care afaceristul gasit spanzurat in padure s-a sinucis

S-a aflat motivul pentru care omul de afaceri din Dambovita, care era patronul unei fabrici de incaltaminte din Bucuresti, a decis sa-si puna capat zilelor. Barbatul de 42 de ani, care suferea.

Ce spune Andreea Marin despre cel de-al patrulea sot

Andreea Marin se va recasatori cu un nou barbat, sau, cel putin, asta sustine Carmen Harra. Aceasta spune ca barbatul este cu cinci ani mai mic decat Andreea Marin, iar venirea acestuia in.

CAB cere o expertiza medico-legala in cazul tortionarului Alexandru Visinescu, care vrea sa scape de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti analizeaza, vineri, cererea de intrerupere a pedepsei, formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. El motiveaza solicitarea pe baza problemelor medicale.

Barcelona, sub teroare. Doua atentate intr-o noapte, soldate cu 14 morti si 126 de raniti. Ce stim despre reteaua terorista care a pus la cale atacurile: Patru suspecti sunt in continuare cautati de politisti. Ei au origini marocane si varste cuprinse int

14 persoane au murit si aproximativ 130 sunt ranite, in doua atacuri produse joi noaptea, la Barcelona si in statiunea Cambrils, de langa Barcelona. Patru persoane au fost retinute. Soferul camionetei care a intrat in pietonii de pe La Rambla este in continuare cautat de politisti.

Laurentiu Cazan, decizie radicala! Adevaratul motiv pentru care celebrul artist a disparut din showbiz

Viata lui Laurentiu Cazan a luat o intorsatura neasteptata. invaluit in discretie, artistul, prima vedeta autentica din Romania care s-a impus pe piata muzicala occidentala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )