Libnet.ro
UNICEF

16:15

CAB cere o expertiza medico-legala in cazul tortionarului Alexandru Visinescu, care vrea sa scape de inchisoare

România Liberă România Liberă,
CAB cere o expertiza medico-legala in cazul tortionarului Alexandru Visinescu, care vrea sa scape de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti analizeaza, vineri, cererea de intrerupere a pedepsei, formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. El motiveaza solicitarea pe baza problemelor medicale. continuă pe România Liberă

Tortionarul Alexandru Visinescu a cerut intreruperea pedepsei. Vrea sa moara acasa. Instanta a dispus o expertiza medico-legala

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, vineri, o cerere de intrerupere a pedepsei formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. Alexandru Visinescu a solicitat intreruperea pedepsei cu inchisoarea, invocand motive medicale.

Tortionarul Alexandru Visinescu cere intreruperea pedepsei. Vrea sa moara acasa

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, o cerere de intrerupere a pedepsei formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. Alexandru Visinescu a solicitat intreruperea pedepsei cu inchisoarea, invocand motive medicale.

Instanta a cerut o expertiza care sa arate daca tortionarul Visinescu poate fi tratat in inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, din oficiu, ca Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, sa faca o expertiza medicala si sa stabileasca daca tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii, poate fi tratat in reteau medicala a sistemului penitenciar, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )