Libnet.ro
UNICEF

21:30

Andreea Tonciu, rochie de 6.000 de euro, la Bravo, ai Stil. Catalin Botezatu nu a mai putut rezista la masa juriului

Playtech Playtech,
Andreea Tonciu, rochie de 6.000 de euro, la Bravo, ai Stil. Catalin Botezatu nu a mai putut rezista la masa juriului

Nici nu a inceput bine show-ul la Kanal D, ca deja avem parte de scandaluri intre concurente. Andreea Tonciu si Maria Ilioiu au continuat sa se atace una pe cealalta la Bravo, ai stil! Celebrites. in show-ul prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispita de la Insula Iubirii si -a adus pana si cartea cu vraji . continuă pe Playtech

Andreea Tonciu si Raluca de la Bambi, scandal in culisele Bravo, ai stil! Celebrities. A fost o adevarata satra

Noul sezon de la Bravo, ai stil a venit deja cu primele sicane intre celebrele concurente. Raluca de la Bambi si Andreea Tonciu sunt la cutite! Ce s-a intamplat in culise in prima editie a show-ului de moda? Andreea Tonciu si Raluca de la Bambi, la cutite! Cartile s-au impartit deja la Bravo, ai stil! .

Anamaria Prodan intervine in scandalul de la Bravo, ai Stil. Cum o ajuta pe Andreea Tonciu, fina ei

Scandalul dintre concurentele celui mai nou sezon Bravo, ai Stil, pare sa capete proportii. De curand, Andreea Tonciu a primit sustinerea nasei sale celebre, Anamaria Prodan. Cunoscuta impresara de fotbalisti s-a implicat atunci cand a auzit ca participanta din emisiunea de pe Kanal D se confrunta cu anumite probleme. De asemenea, este vorba despre cearta .

Scandalul momentului, la Bravo, ai Stil Celebrities. Conflictul dintre Andreea Tonciu si Maria Ilioiu a degenerat

Andreea Tonciu si Maria Ilioiu au continuat sa se atace una pe cealalta la Bravo, ai stil Celebrites. in show-ul prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispita de la Insula Iubirii si -a adus pana si cartea cu vrajo pentru ca energiile negative ale rivalelor sale sa nu o atinga. Mai mult decat atat, dupa ce .

SHOW DEOCHEAT la Bravo, ai stil! Celebrities: Andreea Tonciu A RUPT scena cu un DANS PERVERS! Cum a aruncat Botezatu cu banii (VIDEO)

Andreea Tonciu s-a dezlantuit in prima gala a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities. A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! STIAM CA NU VA DEPASI VARSTA DE 60 DE ANI Bruneta avea mari emotii in.

SCANDALUL CONTINUA! Andreea Tonciu si Maria Ilioiu s-au certat ca la usa cortului! DACA iTI ARATI PIELE, NU iNSEAMNA CA ESTI SEXY! (FOTO)

Scandalul dintre Andreea Tonciu si Maria Ilioiu nu vrea sa dea semne de sfarsit. Schimbul dur de replici dintre cele doua dive a continuat si in gala Bravo, ai stil! Celebrities, de sambata seara.

Andreea Tonciu, RAPUSA DE DURERE! Vedeta a izbucnit in LACRIMI, in direct! Motivul este HALUCINANT! (FOTO)

Andreea Tonciu mereu s-a intitulat ca fiind o femeie puternica si care nu se da in laturi de la greutati. Cu toate acestea, nu a ezitat sa isi arate latura sensibila in cadrul emisiunii Bravo, ai Stil!.

Show INCENDIAR la Bravo ai stil! Celebrities! Andreea Tonciu S-A DEZBRACAT in MIJLOCUL EMISIUNII! A ARATAT TOT (GALERIE FOTO)

Andreea Tonciu a facut un show incendiar pentru juratul ei preferat, cotat si ca unul dintre cei mai sexy barbati din Romania. Cand Bote i-a cerut sa isi dea haina jos, Andreea nu a ezitat si a scos la iveala.

SCANDAL MONSTRU la Bravo, ai stil! Andreea Tonciu, ACUZATII GRAVE la adresa Mariei Ilioiu! E dezvaluirea BOMBA din showbiz: A facut SEX in direct!

Scandalul nu pare a da semne de incheiere. Andreaa Tonciu si Maria Ilioiu nu vor sa ingroape securea razboiului. Cele doua concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities s-au tot certat inca de cand a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )