Libnet.ro
UNICEF

23:15

Show INCENDIAR la Bravo ai stil! Celebrities! Andreea Tonciu S-A DEZBRACAT in MIJLOCUL EMISIUNII! A ARATAT TOT (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Show INCENDIAR la Bravo ai stil! Celebrities! Andreea Tonciu S-A DEZBRACAT in MIJLOCUL EMISIUNII! A ARATAT TOT (GALERIE FOTO)

Andreea Tonciu a facut un show incendiar pentru juratul ei preferat, cotat si ca unul dintre cei mai sexy barbati din Romania. Cand Bote i-a cerut sa isi dea haina jos, Andreea nu a ezitat si a scos la iveala. continuă pe B1

Bravo, ai stil! Celebrities: tot ce trebuie sa stii despre sezonul sase al show-ului de la Kanal D

Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul sase al show-ului de la Kanal D, prezentat de Ilinca Vandici, debuteaza in aceastaseara, de la ora 22.

Andreea Tonciu si Raluca de la Bambi, scandal in culisele Bravo, ai stil! Celebrities. A fost o adevarata satra

Noul sezon de la Bravo, ai stil a venit deja cu primele sicane intre celebrele concurente. Raluca de la Bambi si Andreea Tonciu sunt la cutite! Ce s-a intamplat in culise in prima editie a show-ului de moda? Andreea Tonciu si Raluca de la Bambi, la cutite! Cartile s-au impartit deja la Bravo, ai stil! .

Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities. Cum vor aparea concurentele astazi, la Kanal D

Noul sezon al emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities incepe astazi, 22 ianuarie, la ora 22:00. Primele imagini cu divele show-ului de fashion. Primele imagini din sezonul Bravo, ai stil! Celebrities in aceasta seara, la ora 22:00, incepe batalia stilistica Bravo, ai stil! Celebrities. Emisiunea cu si despre stil va putea fi urmarita patru zile pe .

Maurice Munteanu si-a iesit din minti in platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a putut sa aduca Bianca Rus in culise

Maurice Munteanu are deja cateva bile negre pentru unele din concurente. Bravo, ai stil! Celebrities e de departe una dintre cele mai piperate si controversate editii din cadrul show-ului. Ce s-a intamplat intre cunoscutul fashion editor de la Elle si cantareata si ce gest a acesteia l-a enervat pe Munteanu? Maurice Munteanu, enervat la culme .

BOMBA in showbiz! Nu o sa iti vina sa crezi CINE sunt VEDETELE care SE BAT in competitia Bravo ai stil! Celebrities (GALERIE FOTO)

Competitia Bravo ai Stil!Celebrities a avut debutul la Kanal D, iar celebritatile cu o pasiune comuna, moda,au inceput lupta pentru stil! Cine sunt cele 9 concurente din acest sezon si ce au declarat i.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )