Libnet.ro
UNICEF

06:15

Andrei Baciu, despre lipsurile sistemului sanitar: in ultimii ani, Romania a fost codasa in mai toate clasamentele. Asa am intrat in aceasta batalie, dar acum depunem toate eforturile (VIDEO)

B1 B1,
Andrei Baciu, despre lipsurile sistemului sanitar: in ultimii ani, Romania a fost codasa in mai toate clasamentele. Asa am intrat in aceasta batalie, dar acum depunem toate eforturile (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a declarat vineri seara, pentru B1 TV, ca trebuie sa fim ambitiosi si exigenti in criza sanitara prin care trecem. Pe de alta parte, nu trebuie sa. continuă pe B1

Secretarul de stat Andrei Baciu, despre o inchidere totala a activitatilor: Nu suntem in acest scenariu nici pe departe. Cele 4.000 5.000 de cazuri sunt gestionabile din punct de vedere medical (VIDEO)

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, spune ca in acest moment nu se pune problema unei intreruperi totale a activitatilor pentru o anumita perioada, in Romania, pentru a ca pandemia de co.

VIDECONFERINTA BURSA FONDURILE EUROPENE ANDREI BACIU, SECRETAR DE STAT MINISTERUL SANATATII: Alocarea fondurilor europene din aceasta perioada ne permite sa facem pasi reali in domeniul sanatatii

Alocarea fondurilor europene, in aceasta perioada, si oportunitatea pe care o avem la nivel de fonduri europene este realmente istorica si ne permite sa facem o schimbare de paradigm, sa facem pasi reali in domeniul sanatatii, sustine Andrei Baciu, secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii.

Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Gaura de ozon de deasupra Antarcticii a atins dimensiunea maxima anuala. Din pacate, este cea mai mare si mai profunda din ultimii ani. Stratul de ozon este esential pentru asigurarea.

SIEGFRIED MURESAN: Instabilitatea politica si schimbarile frecvente de guvern din ultimii ani au incetinit implementarea reformelor in Republica Moldova

Siegfried Muresan, presedintele grupului PPE, transmite: Am votat cu larga majoritate in Parlamentul European raportul referitor la punerea in aplicare de catre Republica Moldova a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana. Un lucru este clar si limpede mentionat in raport: instabilitatea politica si schimbarile frecvente de guvern din ultimii ani au incetinit implementarea reformelor in Republica Moldova. , conform unui comunicat de presa.

AVANPREMIERA Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu Despre destin. Un dialog (teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor

Din 11 noiembrie, va aparea in librarii volumul Despre destin. Un dialog teoretic si confesiv) despre cea mai dificila tema a muritorilor, de Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu. Adevarul prezinta, in avanpremiera, un fragment din cartea publicata de Editura Humanitas.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )