Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Playtech Playtech,
Gaura de ozon din Antarctica este cea mai mare din ultimii ani

Gaura de ozon de deasupra Antarcticii a atins dimensiunea maxima anuala. Din pacate, este cea mai mare si mai profunda din ultimii ani. Stratul de ozon este esential pentru asigurarea. continuă pe Playtech

Ministerul Sanatatii a primit 570.000 de mii de lei din Fondul de rezerva. Cea mai mare parte din bani merge catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR

Ministerul Sanatatii primeste 570. 000 de mii de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, cea mai mare parte din acesti bani urmand sa mearga catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR.

De ce spun specialistii ca frunzele uscate sunt un fertilizator grozav. A le da foc este cea mai mare prostie

Specialistii sunt de parere ca una dintre cele mai mari greseli pe care o poate face proprietarul unei gradini este sa arunce frunzele la gunoi sau sa le dea foc. Inginerul agronom Iulian Arhip explica, pentru Adevarul, de ce.

O femeie a pus bicarbonat de sodiu langa geam. A avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce a urmat

Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are extrem de multe intrebuintari casnice. Dar pe asta sigur nu o stiai. O femeie a avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce s-a intamplat dupa ce a pus praful minune langa geam. Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu langa geam Folosit de .

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

Andreea Balan, desfiintata de o vedeta de la Pro TV. Este cea mai dura reactie primita vreodata

O vedeta cunoscuta de la noi a desfiintat-o pe Andreea Balan. Ce a spus unul din cele mai controversate personaje din showbiz despre celebra jumatate a trupei Andre? Criticile au fost extrem de dure. Andreea Balan, aspru criticata de o vedeta de la Pro TV Iulia Albu a disparut un timp din prim-plan din randul .

Record absolut de infectari in Salaj. Care sunt localitatile cu cea mai mare incidenta

In ultimele 24 de ore, cand Romania a inregistrat 4. 848 de cazuri COVID-19, un nou record absolut, in Salaj a fost inregistrat cel mai mare numar de infectari de la inceputul pandemiei.

Prognoza meteo, azi, 23 octombrie 2020. Cer senin in cea mai mare parte a teritoriului. Unde se vor inregistra cele mai mici temperaturi

Meteorologii anunta vreme frumoasa in prima zi a acestui weekend. Valorile din termometre se mentin ridicate, dar specifice acestei perioade a anului. in depsresiuni se vor inregistra, izolat, temperaturi sub.

Care este cea mai controversata tehnica in obtinerea vaccinului

Cercetatorii din Marea Britanie se pregatesc pentru un experiment controversat in care vor injecta subiecti sanatosi cu coronavirus - cercetare riscanta despre care spun ca ar putea accelera.

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

Romania devine cea mai mare forta in Europa. Americanii confirma oficial

O veste buna despre Romania a venit recent de la ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania. Adrian Zuckerman a explicat de ce Romania trebuie sa aiba incredere in ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )