Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andrei Gheorghe, despre averea lui: Am facut multi bani din televiziune. Mai multi decat as fi putut spera vreodata. Eu fac parte din...

Antena3 Antena3,
Andrei Gheorghe, despre averea lui: Am facut multi bani din televiziune. Mai multi decat as fi putut spera vreodata. Eu fac parte din...

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. El a vorbit in urma cu ceva timp despre inceputurile sale in televiziune. Am. continuă pe Antena3

Ce spunea Andrei Gheorghe despre moarte

Andrei Gheorghe avea 56 ani si a murit luni, 19 martie 2018. El a fost gasit mort, cazut in baie, in locuinta sa. Moartea e clara. N-ai cum s-o eviti. Calitatea vietii e importanta, spunea Andrei, a.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta sotie: Ai iubit, ai gresit si ai facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar

Psihoterapeutul Petruta Gheorghe, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros dupa moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio si televiziune.

Florin Calinescu, la moartea lui Andrei Gheorghe: Si-a asumat faptul ca era un rebel, ascunzandu-si timiditatea sub platosa indraznelii continue

Florin Calinescu s-a declarat socat de moartea lui Andrei Gheorghe, despre a carui viata spune ca si-a trait-o exact asa cum a dorit, reusind sa-si pastreze unicitatea si ingenuitatea.

Amintiri cu si despre Andrei Gheorghe: Un baiat pe care l-au ascultat foarte multi. Dar un om pe care nu l-au inteles decat cativa

Sincer, nemilor, caustic, arogant, pragmatic, cinic, exploziv, imprevizibil, curios, rebel, noncoformist, loial, memorabil, hulit de multi, iubit de multi, vocea FM-ului romanesc, acestea sunt doar cateva dintre cuvintele scrise in dreptul numelui Andrei Gheorghe de prieteni, colegi si admiratori.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Andrei Gheorghe a murit. Reactia lui Gigi Becali

Andrei Gheorghe a murit. Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe in septembrie 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe actualul finantator al echipei FCSB. Ce tragedie? Andrei Gheorghe?.

Povestea salutului care te scotea din minti: Salutare, natiune! Sunt Andrei Gheorghe si am venit sa va spun ca sunteti prosti!

Andrei Gheorghe ramane omul care a facut lucrurile altfel, dovada si salutul neconventional cu care a facut istorie. Gheorghe a cunoscut afirmarea in radio odata cu celebra emisiune Midnight Killer, de la ProFM si maniera originala in care intra in direct si isi saluta ascultatorii.

Mihai Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

Mihai Vintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inteles.

Marius Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

MariusVintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inte.

Cabral, adevarul despre Andrei Gheorghe: Se arunca mereu cu capul inainte

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, vestea bulversand lumea radioului si a televiziunii, dar si publicul care l-a ascultat sau privit atatia ani in sir. Printre cei care au scris despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )