Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mihai Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

B1 B1,
Mihai Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

Mihai Vintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inteles. continuă pe B1

Marius Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

MariusVintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inte.

Cabral, adevarul despre Andrei Gheorghe: Se arunca mereu cu capul inainte

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, vestea bulversand lumea radioului si a televiziunii, dar si publicul care l-a ascultat sau privit atatia ani in sir. Printre cei care au scris despre.

Amintiri cu si despre Andrei Gheorghe: Un baiat pe care l-au ascultat foarte multi. Dar un om pe care nu l-au inteles decat cativa

Sincer, nemilor, caustic, arogant, pragmatic, cinic, exploziv, imprevizibil, curios, rebel, noncoformist, loial, memorabil, hulit de multi, iubit de multi, vocea FM-ului romanesc, acestea sunt doar cateva dintre cuvintele scrise in dreptul numelui Andrei Gheorghe de prieteni, colegi si admiratori.

Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma. Ma asteptam. imi pare rau, as fi avut nevoie de asta

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR 2, fapt ce l-a incantat, insa au existat obiectii din partea conducerii postului public.

Busu, socat de moartea lui Andrei Gheorghe: Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te

Florin Busuioc a vorbit in direct despre moartea ce a uimit intreaga Romanie. Prezentatorul meteo a spus cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te provoca. Nu puteai sa.

Mihai Morar, mesaj ravasitor la moartea lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta Radio Zu Mihai Morar a scris un mesaj ravasitor la moartea celui care i-a fost idol. - Ultimul mesaj pentru Andrei.

Liviu Mihai, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Un rebel. Un timid tampit caruia i se cam rupea, pasandu-i VIDEO

Liviu Mihaiu a scris un text emotionant despre relatia pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe, bunul sau prieten si coleg.

Andrei Gheorghe a murit. Cum a invatat-o jocul increderii pe o prietena

Andrei Gheorghe a murit. Jurnalista Ana Maria Caia, o buna prietena a realizatorului radio-tv, povesteste un episod emotionant cu Gheorghe. Eram intr-o noapte acasa la Andrei, acum cinspe ani, beam dintr-o.

Reactia lui Dan Negru, dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Timisoreanul Dan Negru este dezamagit de atitudinea presei din Romania, care il omagiaza azi in toate titlurile dar de multa vreme l-a ignorat total pe Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe, despre averea lui: Am facut multi bani din televiziune. Mai multi decat as fi putut spera vreodata. Eu fac parte din...

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. El a vorbit in urma cu ceva timp despre inceputurile sale in televiziune. Am.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )