Libnet.ro
UNICEF

12:00

Andrei Gheorghe, INTERZIS la TVR pentru ca avea dantura stricata. Dan Negru: NU dintii lui au speriat Televiziunea Romana, poate gura lui

B1 B1,
Andrei Gheorghe, INTERZIS la TVR pentru ca avea dantura stricata. Dan Negru: NU dintii lui au speriat Televiziunea Romana, poate gura lui

Marina Almasan, prezentatoare TVR, a facut o marturisire socanta. Aceasta a declarat ca Andrei Gheorghe a avut interzis la Televiziune Romana pentru ca avea dantura stricata. Mai grav, atrange a. continuă pe B1

Liviu Mihaiu, detalii nestiute despre Andrei Gheorghe: Era un miserupist. Avea un tupeu consistent

Liviu Mihaiu a vorbit despre prietenul sau, Andrei Gheorghe, care s-a stins din viata luni seara in casa lui din Pipera. Era un miserupist. Nu eram intotdeauna pe aceeasi lungime de unda. Ne respectam prea.

Ce se intampla cu organismul cand esti INCINERAT! Detalii CUTREMURATOARE. Andrei Gheorghe a optat pentru asta

In Romania, putini sunt cei care ar prefera ca dupa moarte sa fie incinerati intr-un crematoriu. Cunoscutul om de radio Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata, aceasta fiind dorinta lui, dupa spusele.

Dan Negru, dupa ce s-a aflat ca TVR l-a refuzat pe Andrei Gheorghe fiindca avea dantura stricata: Nu dintii lui au speriat TVR-ul. Gura lui, poate!

Dan Negru a reactionat dupa ce Marina Almasan a dezvaluit ca Andrei Gheorghe a fost refuzat de TVR, iar unul dintre motivele invocate a fost dantura lui stricata. Vedeta Antenei 1 crede ca, in realitate, nu dintii reprezentau problema, ci gura lui, referindu-se evident la faptul ca regretatul om de radio si TV critica pe oricine fara menajamente, fapt ce ar fi deranjat conducerea postului public.

CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

Jurnalistul Andrei Gheorghe era recunoscut pentru activitatea sa pe retelele de socializare si pentru mesajele acide despre politicienii din Romania! in ultima postare de pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor.

Andrei Gheorghe, refuzat de TVR in urma cu o luna. Marturisirea dureroasa a jurnalistului: As fi avut nevoie de asta

Presa din Romania este in doliu dupa disparitia fulgeratoare a lui Andrei Gheorghe. Totodata, apar noi detalii despre incercarile disperate ale omului de radio si televiziune de a se intoarce in.

Andrei Gheorghe a fost mitul de care avea nevoie Romania

Andrei Gheorghe a murit la o oarecare ora pe 19 martie 2018. Ca o ironie neagra, despre moartea omului recunoscut pentru Midnight Killer s-a aflat cu putin inainte de doispe noaptea. Din 19 martie 2018, va fi greu sa separi omul de mitul Andrei Gheorghe. Unii stiu mai multe, altii mai putine despre ce-a fost [].

Ce avere a lasat in urma jurnalistul Andrei Gheorghe

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio si televiziune, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost gasit decedat in baia locuintei sale din Voluntari. Andrei Gheorghe a fost pentru.

Surpriza de care au avut parte cei care au venit joi sa-l omagieze pe Andrei Gheorghe. Cu ce au fost intampinati

Pentru ca Andrei Gheorghe era pe jumatate rus, nascut la Lipetk, pe 14 ianuarie 1962, familia a decis sa nu dea de pomana colaci si coliva, asa cum se obisnuieste, ci vin de colectie n. r. Merlot Rosu de.

Marina Almasan, dezvaluire trista despre Andrei Gheorghe: a fost refuzat de TVR cu o luna in urma. Ma asteptam. imi pare rau, as fi avut nevoie de asta

Realizatoarea Marina Almasan a dezvaluit ca i-a propus lui Andrei Gheorghe sa prezinte alaturi de ea emisiunea de la TVR 2, fapt ce l-a incantat, insa au existat obiectii din partea conducerii postului public.

Niciun preot nu va participa la incinerarea lui Andrei Gheorghe: Biserica Ortodoxa respecta decizia fiecarui om

Niciun preot nu va participa la incinerarea lui Andrei Gheorghe, pentru ca este interzis, potrivit parintelui Visarion Alexa. Acesta a tinut insa sa precizeze, ca dorinta omului de radio va fi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2188 seconds )