Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

B1 B1,
CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

Jurnalistul Andrei Gheorghe era recunoscut pentru activitatea sa pe retelele de socializare si pentru mesajele acide despre politicienii din Romania! in ultima postare de pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor. continuă pe B1

Soc: Carmen Harra i-a prezis moartea? Andrei Gheorghe, primul dintr-un lung sir de vedete care ne vor parasi in 2018! Afirmatiile cutremuratoare ale CLARVAZATOAREI

Moartea surprinzatoare a lui Andrei Gheorghe confirma in mod cutremurator ceea ce celebra prezicatoare Carmen Harra a sustinut pentru anul 2018! Mai multe personalitati importante vor avea parte de un.

CUTREMURATOR! Andrei Gheorghe si-a presimtit MOARTEA: Oricum, NU APUC 60 de ani

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a fost gasit luni seara fara suflare in propria locuinta. in urma cu doi ani, realizatorul de emisiuni TV si radio a oferit un interviu inedit pe platforma.

Cabral, adevarul despre Andrei Gheorghe: Se arunca mereu cu capul inainte

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, vestea bulversand lumea radioului si a televiziunii, dar si publicul care l-a ascultat sau privit atatia ani in sir. Printre cei care au scris despre.

Ultimul sfat si ultima lectie de la Andrei Gheorghe

Scriitorul Vasile Ernu a povestit lectia pe care i-a predat-o Andrei Gheorghe inainte sa moara, in timp ce jurnalistul Teodor Tita a dezvaluit ultimul sfat pe care i l-a dat regretatul om de radio si televiziune.

Andrei Gheorghe, refuzat de TVR in urma cu o luna. Marturisirea dureroasa a jurnalistului: As fi avut nevoie de asta

Presa din Romania este in doliu dupa disparitia fulgeratoare a lui Andrei Gheorghe. Totodata, apar noi detalii despre incercarile disperate ale omului de radio si televiziune de a se intoarce in.

Gafa la Antena Stars: Andrei Gheorghe, confundat cu un personaj din Breaking Bad VIDEO

In emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, prezentata de Natalia Mateut si Razvan Botezatu, a rulat timp de cateva minute un colaj cu fotografii de-ale regretatului Andrei Gheorghe, iar printre imagini s-a regasit si una cu un personaj din serialul de succes Breaking Bad.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Andrei Gheorghe a murit. Reactia lui Gigi Becali

Andrei Gheorghe a murit. Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe in septembrie 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe actualul finantator al echipei FCSB. Ce tragedie? Andrei Gheorghe?.

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Mesajul plin de tristete al Andreei Esca dupa moartea lui Andrei Gheorghe: Asa l-am descoperit. Asa e ramas pana ieri

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe, in varsta de 56 de ani, a fost gasit,luni seara, decedat la locuinta sa din Pipera. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )