Libnet.ro
UNICEF

08:15

Andrei Leonte a lansat noul clip Te iubesc cat 2 |VIDEO

Devorator Monden Devorator Monden,
Andrei Leonte a lansat noul clip Te iubesc cat 2 |VIDEO

Asa cum v-am anuntat ieri, Andrei Leonte a lansat clipul mult asteptat al celui mai recent single al sau, Te iubesc cat 2, prima piesa in colaborare cu casa de discuri Roton ce a strans peste o jumatate de milion de vizualizari in doar o luna de la lansarea acesteia. Povestea regizata de Marius Olteanu [. continuă pe Devorator Monden

Andrei Leonte isi lanseaza maine noul clip Te iubesc cat 2 |AUDIO

Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, tocmai a terminat de filmat primul sau videoclip si se pregateste sa-l lanseze maine dimineata, in direct, la matinalul de la Antena 1. Dupa ce, in doar o luna de la lansarea pe canalul de Youtube al artistului, prima piesa scoasa in colaborare cu Roton, Te iubesc cat [.

Alex Velea si Iulian Moga in noul clip Cabron, Arata-le la toti |AUDIO

Cunoscutul Cabron va lansa in curand clipul piesei Arata-le la toti, video in care Alex Velea si Iulian Moga isi fac aparitia interpretand rolul a doi prieteni buni, dar care la un moment dat aleg sa mearga pe drumuri diferite. Filmarile videclipului Arata-le la toti au durat nici mai mult, nici mai putin de 20 [.

Thalia a lansat noul single Manias |AUDIO

Thalia revine cu noul single Manias, ce promoveaza urmatorul material discografic al cantaretei, Habitame Siempre. Cel de-al doilea album live al artistei, va fi lansat anul acesta prin noiembrie, data nefiind inca stabilita. Habitame Siempre este un omagiu adus mamei sale, Yolanda Miranda, careia Thalia ii datoreaza intreaga cariera de succes. Cantareata lucreaza in [.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )