Libnet.ro
UNICEF

08:15

Andrei Radulescu., Banca Transilvania: Decizia BNR de a mentine dobanda de referinta la 3,5% si a rezervelor minime obligatorii la depzitele in lei si scaderea celor pentru valuta era asteptata de piata.

Hotnews Hotnews,
 Andrei Radulescu., Banca Transilvania: Decizia BNR de a mentine dobanda de referinta la 3,5% si a rezervelor minime obligatorii la depzitele in lei si scaderea celor pentru valuta era asteptata de piata.

Deciziile BNR de astazi au confirmat scenariul macroeconomic central elaborat de Banca Transilvania. Dupa parerea noastra, reducerea ratei RMO aplicabila pasivelor in valuta a fost determinata de noile decizii de relaxare a politicii monetare din Zona Euro de la sedinta din iunie), intr-un context caracterizat prin consolidarea stabilitatii financiare pe plan intern, dar si de climatul benign din pietele financiare internationale. explica coordonatrul Departamentului de analiza al BT, Andrei Radulescu. continuă pe Hotnews

BNR mentine dobanda la 3,5%

BNR mentine dobanda la 3,5% si reduce rezervele minime obligatorii in valuta de la 18% la 16% .

BNR mentine dobanda la 3,5% si reduce rezervele minime obligatorii in valuta de la 18% la 16%

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis marti sa mentina rata dobanzii de politica monetara la 3,5% pe an si sa reduca ratele rezervelor minime obligatorii pentru pasivele in.

BNR mentine dobanda cheie si reduce rezervele minime obligatorii in valuta la 16%

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a hotarat sa mentina dobanda de politica monetara la nivelul de 3,5% pe an, dar va reduce ratele rezervelor minime obligatorii pentru pasivele in valuta ale institutiilor de credit, de la 18% la.

BNR mentine rata dobanzii cheie la 3,5% si reduce rezervele monetare obligatorii in valuta la 16%

Consiliul de Administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a hotarat astazi mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 3,5%, potrivit informatiilor publicate astazi pe site-ul Bancii Centrale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )