Libnet.ro
UNICEF

07:00

ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Statisticile publicate vineri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in august indicaconsolidarea climatului pozitiv din acest sector intensiv in capital si forta de munca, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia este sustinuta de nivelul redus al costurilor reale de finantare si de majorarea investitiilor publice, iar evolutia din 2020 fata de 2019 este cea mai buna din tarile membre ale Uniunii Europene. continuă pe Ziarul Bursa

ANDREI RADULESCU, BT: Consolidarea finantelor publice - provocarea deceniului la nivel mondial

Consolidarea finantelor publice reprezinta provocarea deceniului la nivel mondial, considera Andrei Radulescu, directorul de analiza macro de la Banca Transilvania. Acesta citeaza estimarile recente ale FMI, evidentiind faptul ca ponderea datoriei publice in PIB ar putea sa creasca in 2020 cu 15,7 puncte procentuale la 98,7% in economia mondiala.

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat .

Rasturnare de situatie: unde raman deschise cresele si afterschool-urile din Romania

In cadrul unei sedinte speciala convocata luni seara la ora 19:00, Comitetul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a luat decizia de a schimba situatia anuntata anterior a creselor si universitatilor. Unde raman deschise cresele si afterschool-urile in Romania Asadar, cresele si afterschool-urile vor ramane deschise. insa pentru universitati, se va lua o decizie miercuri, 21 .

De ce ne ingrasam, de fapt, si de ce nu putem slabi. Un nutritionist din Romania rupe tacerea

Din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu probleme de greutate, motiv pentru care apeleaza la tot felul de diete. Multe dintre ele, insa, nu sunt recomandate de specialisti, acestea facand mai mult rau decat bine. Un celebru nutritionist din Romania explica exact de ce ne ingrasam! De ce ne ingrasam, de fapt .

Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmante. Cu ce dificultati se confrunta oamenii zilnic

In contextul Programului Aer curat pentru Europa, Comisia Europeana a invitat mai multe state membre, inclusiv Romania. intalnirea avea ca scop procedurile de incalcare a legii privind poluarea excesiva a aerului. Comisia Europeana: Cele mai mari probleme din Romania ating cote alarmant Comisia considera, in 2018, ca Romania nu a luat masuri care ar fi .

Pericolul din Romania mult mai mare decat pandemia. Mor mai multi romani si se afla in spitale: e din ce in ce mai rezistent

Scandalul infectiilor nosocomiale este deja unul de notorietate in spitalele din Romania. Dupa ultimele analize de caz facute la nivelul INSP, sunt multi romani care mor din aceasta cauza, in spitale. Raportul este unul ingrijorator daca e sa luam in calcul numarul de persoane decedate din cauza acestora. Raportul vorbeste de Clostridium difficile, una din .

Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA. Imagini superbe cu locuinta

Un dezvoltator a incheiat un acord record de vanzari pentru cel mai scump penthouse vandut de companie pana acum. Dezvoltatorul va incasa 6,8 milioane de euro, fara TVA, pentru un penthouse la etajul 20 in complexul One Mircea Eliade. Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA Dezvoltatorul construieste .

Prognoza meteo noiembrie 2020. Cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru noiembrie 2020. Iata cum va fi vremea in Bucuresti si in marile orase din Romania in luna lui Brumar! Prognoza meteo luna noiembrie 2020 Meteorologii de la ANM au anuntat cum va fi vremea in luna noiembrie 2020. Conform prognozei meteo, se anunta o perioada mai .

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

Castelul din Romania readus la viata de un conte. Satul in care se afla, din nou pe harta turistica

Unul din cele mai frumoase castele de la noi a fost in sfarsit readus la viata. Un conte a decis sa dea fata satului in care se afla si a schimbat una din atractiile locului. Care e povestea din spatele locatiei uitate de lume? Un castel din Romania, readus la viata de un conte. Unde .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )