Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Playtech Playtech,
Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat . continuă pe Playtech

Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume. Cine e Cristian Barin

Prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online, este ocupata de Cristian Barin. Compania Udemy este evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57,000 de instructori si peste 130,000 de cursuri publicate. Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume Instructorul .

Cel mai bun 11 format din jucatori liberi de contract in 2021

Va prezentam mai jos un adevarat dream team format din jucatori care la finalul actualului sezon vor fi devenit liber de contracte.

Cel mai bun instructor Photoshop din lume este roman!

Cristian Barin ocupa prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online din lume. Udemy, companie evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57. 000 de instructori si peste 130. 000 de cursuri publicate pe platforma.

Selfie de nota 10: telefonul cu care iti faci cel mai bun autoportret, conform expertilor

In cazul in care iti cumperi un smartphone doar pentru selfie-uri care sa faca valuri pe Instagram sau Facebook, cei de la DxOMark au recomandare fara repros. in ultimul an sau doi, cei de.

DigiSport: Mirel Radoi a clacat!?: Sa vina altcineva care poate sa va satisfaca placerile

Mirel Radoi a fost ceva mai calm la declaratiile date dupa meciul Romania-Austria, scor 0-1, chiar daca a fost vorba despre a treia infangere la rand pentru tricolori, dupa cele cu Islanda, 1-2, si cu Norvegia, 0-4. Totusi, a facut unele afirmatii care dau de inteles ca FRF trebuie sa caute alt selectioner dupa finalul meciurilor din Liga Natiunilor.

Gheorghe Hagi, in locul lui Mirel Radoi la echipa nationala! Anuntul a fost facut la cel mai inalt nivel

Nationala Romaniei a pierdut trei meciuri consecutive sub comanda lui Mirel Radoi, in doar sase zile. Esecul de miercuri seara, contra Austriei, pare sa puna si mai mare presiune pe selectioner. Tricolorii au ratat pezenta la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea in ciuda faptului ca a fost mutata in 2021, din .

Dezvaluiri socante despre Mirel Radoi: E un complot impotriva lui. Cine il vrea dat afara

Dupa ultimele rezultate ale echipei nationale, Mirel Radoi a inceput sa fie contestat. El nu a reusit sa castige niciun punct si cel mai important, am ratat sansa sa jucam finala pentru un loc la Campionatul European. Cine il vrea dat afara pe Mirel Radoi in ultima vreme, selectionerul a pierdut sprijinul multor oameni din .

Mirel Radoi, decizie radicala. I-a uluit pe toti cand le-a transmis: nu mai e cale de intoarcere

Echipa Nationala a Romaniei a ramas fara selectioner. Mirel Radoi a decis sa renunte la functie dupa cele trei meciuri dezastruoase. Era deja propus spre demitere, dar fostul selectioner a facut primul pas. Mirel Radoi, decizie radicala, dupa trei meciuri dezastruoase Romania in campania de anul acesta pentru EURO 21, a avut parte de trei .

Se cere demisia lui Mirel Radoi. Tradarea vine de la cine nu se astepta: Ai mancat 3 batai, la revedere! Nu e potrivit

Mirel Radoi si echipa nationala sufera, din pacate, si dupa o victorie au urmat trei meciuri pierdute. Sunt din ce ince mai multe voci care ii cer demisia lui Radoi de la carma Nationalei. Printre acestia si Gigi Becali. Se cere demisia lui Mirel Radoi Trei meciuri consecutive pierdute, iar sansele Romaniei pentru o calificare .

Mirel Radoi, declaratie cu subinteles despre demisia de la echipa nationala: Tragem linie si probabil ca lumea va fi mai fericita

Nationala Romaniei a pierdut a treia partida consecutiva, in fata Austriei, scor 0-1, dupa esecurile cu Islanda si Norvegia. in mare pericol sa retrogradeze in Liga C, Mirel Radoi ar putea fi demis dupa meciurile din noiembrie. Selectionerul a comentat ironic posibilitatea: Poate toata lumea o sa fie mai fericita luna viitoare. Apoi si-a schimbat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )