Libnet.ro
UNICEF

08:30

Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

B1 B1,
Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

Andrei Stefanescu a declarat joi seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei caeste inetrnat la Spitalul Matei Bals, insa este asimptomatic, insa medicii i-au recomandat sa stea internat pentru a fi. continuă pe B1

Cantaretul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus si internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul a fost internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, scrie HotNews. ro, care citeaza surse medicale.

Marcel Pavel, diagnosticat cu COVID-19. Artistul e internat la Institutul Matei Bals din Capitala

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus si a fost internat laInstitutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

VIDEOCONFERINTA BURSA - SANATATE SI FARMA ADRIAN STREINU CERCEL, DIRECTORUL INSTITUTULUI NATIONAL DE BOLI INFECTIOASE PROF. DR. MATEI BALS: Daca isi imagineaza cineva ca pandemia este la final, se insala amarnic

Ne aflam inca in cursul pandemiei cu noul virus SARS CoV-2, lucrurile sunt in desfasurare in momentul de fata si daca isi imagineaza cineva ca pandemia este la final se insala amarnic, a subliniat prof. Dr. Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals.

Institutul Matei Bals este plin de bolnavi de COVID-19. Medicul Adrian Marinescu, in direct pe B1 TV: Se fac externari zilnic si exista spitale suport. Din cauza pandemiei de coronavirus avem mai putin de 640 de locuri (VIDEO)

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala este plin de bolnavide COVID-19. Potrivit ultimelor informatii aparute in presa, toate cele 640 de locuri din spital sunt ocupate si nu.

Coronavirus. Spitalul Matei Bals din Bucuresti a ajuns la capacitate maxima si nu mai poate face internari

Numarulin crestere acazurilor de infectare cu coronavirus a umplut saloanele Institutului Matei Bals din Capitala. Acest spital este la capacitate maxima si nu mai sunt locuri pentru bolnavii de.

Institutul Matei Bals nu mai are paturi libere pentru pacientii COVID-19

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala este la capacitate maxima, avand toate cele circa 640 de paturi ocupate, si nu se mai fac internari. Situatia vine in contextul cresterii semnificative a numarului de cazuri din ultima saptamana.

Medicul infectat cu coronavirus de la Ambulanta Olt, transferat la Matei Bals, a decedat

Unul dintre medicii diagnosticati cu coronavirus in focarul de la Ambulanta Olt, cel care a fost transferat la Institutul Matei Bals, a decedat.

Cazurile de COVID-19 nu mai au loc la Institutul Matei Bals

Cresterea din ultima saptamana a numarului de noi cazuri de coronavirus a facut ca Institutul National Matei Bals sa fie arhiplin. Toate cele 640 de locuri de care dispune institutia sanitara sunt ocupate, iar pacientii diagnosticati cu COVID-19 nu mai pot fi primiti aici, informeaza Radio Europa Libera.

Institutul de Boli Infectioase Matei Bals a atins capacitatea maxima pentru pacientii cu COVID-19

Explozia de imbolnaviri cu noul coronavirus din ultimele zile a dus la aglomerarea Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals. Institutul Victor Babes anticipeaza, de asemenea, ca va atinge capacitatea maxima pana la sfarsitul saptamanii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )