Libnet.ro
UNICEF

08:15

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul a fost internat la Institutul Matei Bals

Adevărul Adevărul,
Marcel Pavel a fost diagnosticat cu COVID-19. Artistul a fost internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, scrie HotNews. ro, care citeaza surse medicale. continuă pe Adevărul

Marcel Pavel, diagnosticat cu COVID-19. Artistul e internat la Institutul Matei Bals din Capitala

Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus si a fost internat laInstitutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

BREAKING NEWS! Marcel Pavel nu a fost primul infectat cu coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca nu a fost prima vedeta care a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva si implicit nu a.

Vedetele au intrat in panica, dupa ce Marcel Pavel a fost transportat cu izoleta la spital Sediul Antena Stars a fost inchis

Vestea ca marele interpret, Marcel Pavel, a fost confirmat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a starnit panica in lumea vedetelor, relateaza Libertatea. ro. Reamintim caMarcel Pavela fost foarte.

Cantaretul Marcel Pavel, diagnosticat cu coronavirus si internat la Institutul Matei Bals

Cantaretul Marcel Pavel este internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti dupa ce a fost diagnosticat cu infectie cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Care este starea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Cantaretul a fost internat la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. CantaretulMarcel Pavel,despre care se stiainca.

Artistul Marcel Pavel, suspect de COVID-19

Cantaretul Marcel Pavel, in varsta de 60 de ani, este suspect de COVID-19. Artistul a declarat ca a fost supus unui test de depistare a Sars-Cov-2 si asteapta rezultatul.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Dupa moartea actorului Costin Marculescu, o alta veste trista loveste lumea artistilor. Un mare interpret de la noi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, boala respiratorie care a declansat o.

Marcel Pavel a contractat noul coronavirus pe fondul unei duble pneumonii. Cum se simte cantaretul, internat la Matei Bals

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 ca a contactat COVID-19 pe fondul unei duble pneumonii pe care a facuta din cauza schimbarilor de temperatura de pe platoul de.

Probleme mari pentru Marcel Pavel! Boala de care este suspect

Marcel Pavel este suspect de coronavirus, boala care a ingrozit toata planeta. Artistul, in varsta de 60 de ani, a declarat ca a fost deja supus unui test pentru COVID-19 si acum asteapta rezultatul.

Si artista Ozana Barabancea a fost diagnosticata cu Covid-19. Ea a intrat in contact cu Marcel Pavel

Cantareata Ozana Barabancea, in varsta de 51 de ani, a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si internata la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala. Barabancea, vedeta a unui show de divertisment la Antena 1, a intrat in contact cu cantaretul Marcel Pavel, participant la aceeasi emisiune.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )