Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Stefanescu, replica taioasa pentru Olivia Steer, dupa ce l-a acuzat ca nu este infectat cu COVID. De ce si-a pupat fiul inainte de a se interna in spital (VIDEO)

B1 B1,
Andrei Stefanescu, replica taioasa pentru Olivia Steer, dupa ce l-a acuzat ca nu este infectat cu COVID. De ce si-a pupat fiul inainte de a se interna in spital (VIDEO)

Andrei Stefanescu s-a suparat extrem de tare pe Olivia Steer, care l-a acuzat ca nu este infectat cu COVID-19, ci joaca un rol. Prezentatorul de la Antena Stars,s-a simtit jignit si a plans de suparare,. continuă pe B1

Liviu Varciu, testat pentru COVID-19. Scandal monstru cu Olivia Steer

Indragitul artist Liviu Varciu a mers la spital pentru a se testa, dupa ce a intrat in contact cu Andrei Stefanescu, care a afirmat in weekend ca este internat de cinci zile in zile spital, desi nu primeste tratament fiind asimptomatic. Cel din urma a si intrat intr-un scandal monstru cu Olivia Steer, care l-a acuzat ca totul este o regie.

Andrei Stefanescu rupe tacerea. Este dureros ce se intampla in aceste momente cu familia artistului

Olivia Steer l-a ironizat, sambata, prin intermediul unei postari pe Facebook pe artistul si prezentattorul TV Andrei Stefanescu dupa ce acesta a marturisit cum si-a luat ramas bun de la familie in momentul in care a trebuit sa plece la spital fiind confirmat cu coronavirus.

Sotia lui Andrei Stefanescu, reactie dura dupa ce artistul, depistat cu coronavirus, a fost criticat ca si-a pupat copilul: Putin creier si putina logica, atat e necesar

Sotialui Andrei Stefanescu, Antonia Stefanescu, a reactionat in urma criticilor aduse artistului dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

inca o vedeta de la Antena 1, infectata cu coronavirus, dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost testati pozitiv

Dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost confirmati pozitiv cu COVID-19, acum s-a aflat ca si Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Asupra actritei existau suspiciuni.

MajdaAboulumosha, colega de emisiune a lui Andrei Stefanescu, suspecta de COVID-19. Cum se simte prezentatoarea (GALERIE FOTO)

Vedetele Antenei 1 intra rand pe rand in carantina. Printre suspectii de coronavirus se afla si MajdaAboulumosha, coprezentatoare la matinalul de la Antena Stars, alaturi de Andrei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2152 seconds )