Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Stefanescu rupe tacerea. Este dureros ce se intampla in aceste momente cu familia artistului

Antena3 Antena3,
Andrei Stefanescu rupe tacerea. Este dureros ce se intampla in aceste momente cu familia artistului

Olivia Steer l-a ironizat, sambata, prin intermediul unei postari pe Facebook pe artistul si prezentattorul TV Andrei Stefanescu dupa ce acesta a marturisit cum si-a luat ramas bun de la familie in momentul in care a trebuit sa plece la spital fiind confirmat cu coronavirus. continuă pe Antena3

Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

Andrei Stefanescu a declarat joi seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei caeste inetrnat la Spitalul Matei Bals, insa este asimptomatic, insa medicii i-au recomandat sa stea internat pentru a fi.

inca o vedeta de la Antena 1, infectata cu coronavirus, dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost testati pozitiv

Dupa ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu au fost confirmati pozitiv cu COVID-19, acum s-a aflat ca si Adriana Trandafir este infectata cu coronavirus. Asupra actritei existau suspiciuni.

Andrei Stefanescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea lui de sanatate

Dupa Marcel Pavel si Ozana Barabancea, un al membru al show-ului Te cunosc de undeva a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Stefanesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informeaza.

MajdaAboulumosha, colega de emisiune a lui Andrei Stefanescu, suspecta de COVID-19. Cum se simte prezentatoarea (GALERIE FOTO)

Vedetele Antenei 1 intra rand pe rand in carantina. Printre suspectii de coronavirus se afla si MajdaAboulumosha, coprezentatoare la matinalul de la Antena Stars, alaturi de Andrei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )