Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andrian Candu: Daca as recunoaste Guvernul Maiei Sandu, ar insemna sa nu recunosc Constitutia

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu: Daca as recunoaste Guvernul Maiei Sandu, ar insemna sa nu recunosc Constitutia

Vicepresedintele PDM Andrian Candu a declarat ca lidera PAS, Maia Sandu, nu este prim-ministrul Republicii Moldova in baza Constitutiei tarii. Democratul sustine ca, daca ar recunoaste pe Maia Sandu in calitate de premier, ar insemna sa nu recunoasca Legea Suprema. continuă pe Adevărul

Alexandru Pinzari nu recunoaste Guvernul Maiei Sandu: Ministrul meu este ministrul Jizdan

Seful Inspectoratului General de Politie, Alexandru Pinzari, a dat de inteles ca ramane in subordinea Guvernului Pavel Filip si nu se va supune Guvernului Maiei Sandu, declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala.

Dodon, catre ambasadorii acreditati la Chisinau: Voi conlucra cu Guvernul Maiei Sandu pentru a schimba sistemul criminal-oligarhic

Igor Dodn a avut o intrevedere luni, 10 iunie, cu ambasadorii acreditati in Republica Moldova. in cadrul discutiei a fost abordata situatia politica actuala de la Chisinau.

Eugen Tomac:Romania trebuie sa recunoasca Guvernul Maiei Sandu

Deputatul roman Eugen Tomac a declarat ca are multe puncte de vedere diferite fata de liderii politici proeuropeni de la Chisinau, dar nu poat sa nu saluta miscarea curajoasa a acestora de a forma o majoritate parlamentara si a investi un nou Guvern.

Guvernul Maiei Sandu, declarat neconstitutional de CCM

Curtea Constitutionala a anuntat ca declara neconstitutional decretul presedintelui Republicii Moldova din 8 iunie 2019 privind desemnarea candidatului la functia de prim-ministru al Republicii Moldova.

Uniunea Europeana recunoaste Guvernul condus de Maia Sandu in Republica Moldova

Lovitura teribila pentru Vladimir Plahotniuc in lupta pentru controlul asupra Republicii Moldova. Federinca Mogherini, sefa diplomatiei Uniunii Europene, a anuntat recunoastere guvernului condus de Maia Sandu,.

Andrian Candu: Nimenidintr-o alta tara n-are dreptul sa se pronunte pe marginea unei decizii a Curtii Constitutionale

Vicepresedintele Partidului Democrat, Andrian Candu, spune ca nimeni si niciodata nu are dreptul sa se pronunte referitor la hotararile emise de Curtea Constitutionala a altui stat. Acest lucru, daca se intampla, poate fi calificat drept interferenta in sistemul de drept din tara respectiva. Declaratiile au fost facute de Andrian Cnadu la emisiunea Fabrika de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Andrian Candu explica de ce a fost propusa data de 6 septembrie pentru eventuale alegeri anticipate

)Prim-vicepresedintele Partidului Democrat, Andrian Candu, explica de ce a fost aleasa data de 6 septembrie, zi de vineri, pentru eventuale alegeri parlamentare anticipate. Potrivit lui, acesta este termenul limita, conform legii, in care poate fi organizat un scrutin anticipat. Andrian Candu spuna ca a fost luat in considerare si faptul ca partidele politice ar trebui sa aiba timp pentru a se pregati de un asemenea scrutin, transmite IPN.

Andrian Candu condamna decizia manifestantilor PDM de a arunca cinci curcani peste gardul Presedintiei: Nu a fost un gest demn

Vicepresedintele PDM Andrian Candu a declarat ca gestul manifestantilor PDM de la protestul de duminica, 9 iunie, de a arunca cinci curcani peste gardul Presedintiei nu este unul demn. Democratul a condamnat actiunea protestatarilor.

Andrian Candu, despre afirmatia lui Igor Dodon ca presedintele tarii ar putea fi asasinat: Declaratii stupide

Vicepresedintele PDM Andrian Candu califica drept declaratii stupide acuzatiile lui Igor Dodon la adresa PDM, potrivit carora, democratii ar pregati chiar si asasinarea sefului statului.

PDM invita PSRM si ACUM la dialog pentru a gasi o solutie politica: Andrian Candu:Suntem lipsiti de solutii juridice

Vicepresedintele PDM Andrian Candu a declarat luni, 10 iunie, ca democratii invita la dialog Partidul Socialistilor si Blocul ACUM, deoarece doar prin comunicare putem gasi solutii politice care sa duca la iesirea din criza politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )