Libnet.ro
UNICEF

12:45

Android Auto va fi disponibil pe cele mai noi modele Dacia pentru o experienta multimedia mai buna

Adevărul Adevărul,
Android Auto va fi disponibil pe cele mai noi modele Dacia pentru o experienta multimedia mai buna

Android Auto este unul dintre cele mai importante produse din portofoliul Google si faciliteaza conexiunea dintre smartphone si display-ul masinii personale, oglindind ecranul terminalului chiar in bordul autovehiculului. continuă pe Adevărul

Top cele mai rapide masini noi din Romania pana in 30.000 de euro

Cei mai multi soferi isi cumpara o masina pentru a se deplasa din punctul A in punctul B, insa o mica parte dintre acestia sunt dispusi sa si cheltuiasca mai multi bani pentru a ajunge cat mai re.

Dacia, miscare de FORTA: lanseaza DOUA NOI MODELE! Ce se va intampla cu posesorii de dacii in perioada urmatoare...

Desi are un an foarte bun din punct de vedere al vanzarilor, Dacia nu intentioneaza sa se opreasca aici. Producatorul auto de la Mioveni va lansa, anul acesta, doua noi modele. Mai intai, in luna.

Masina ta Dacia va deveni mult mai desteapta cu Android Auto

Un numar important de producatori din industria auto vor face tranzitia la Android Auto in viitorul apropiat. Pana si romanii de la Dacia se afla pe lista. Au trecut deja cativa ani de cand Apple si Google si-au creat un sistem de operare si o interfata menita sa fie folosita in autoturisme. Este vorba de [].

FOTO Cele mai delicioase si simple retete cu bureti iuti

Vremea ploioasa in combinatie cu zilele calde favorizeaza aparitia ciupercilor. Care sunt cele mai delicioase, dar si cele mai simple retete cu iutari, recomandate de silvicultorii valceni, aflati in materialul de fata.

Titularizare 2018 Profesorii dau miercuri examenul de titularizare. Care sunt specializarile cu cele mai multe posturi vacante

Profesorii care vor sa se angajeze pe o perioada nedeterminata intr-o scoala sustin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Examenul de titularizare sesiunea 2018 incepe la ora 10:00, iar profesorii au la dispozitie 4 ore pentru a rezolva subiectele. Peste 30. 000 de candidati s-au inscris la aceasta proba, numar in crestere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata sunt cele de educatori si invatatori. Vezi in articole cum se desfasoara examenul de titularizare si care sunt materiile cu cea mai mare concurenta.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Cele mai bune neveste in functie de luna nasterii. Verifica daca sotia ta este pe lista

Vrei sa stii care sunt cele mai bune neveste ale zodiacului? Ianuarie Nevasta Capricorn: Este foarte incapatanata, dar si cea mai organizata. Poate parea rece si fara inima, insa este foarte protectoare si.

FOTO Ducesa inimilor: Meghan Markle a acaparat toata atentia in primul turneu regal alaturi de sotul ei, Printul Harry. Cele mai frumoase momente

Ducii de Sussex au reusit sa cucereasca pe toata lumea cu aparitiile din primul lor turneu regal, desfasurat in Irlanda. Evident, cele mai multe complimente s-au indreptat catre Meghan Markle, pentru prestanta si tinutele impecabile.

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

HOROSCOP. Cele mai infidele semne zodiacale. Nu le pasa de sentimente

HOROSCOP fidelitate. Semnul zodiacal al uneipersoane spune multe lucruri despre aceasta. Conform datelor colectate de site-ul de matrimoniale Ashley Madison, Capricornii au cele mai multe sanse.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )