Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un android inzestrat cu inteligenta artificiala a declarat, intr-o emisiune TV, ca robotii le sunt superiori oamenilor

Antena3 Antena3,
Un android inzestrat cu inteligenta artificiala a declarat, intr-o emisiune TV, ca robotii le sunt superiori oamenilor

Sophia, un robot inzestrat cu inteligenta artificiala, a declarat intr-un interviu TV ca robotii le sunt superiori oamenilor. Creata in Hong Kong de compania Hanson Robotics,. continuă pe Antena3

Suntem superiori oamenilor! Declaratia unui robot inzestrat cu inteligenta artificiala ne da fiori

Scriitorii de science fiction, alaturi de oameni de stiinta reputati sau de personalitati contemporane ca Bill Gates, Stephen Hawking sau Elon Musk au avertizat de mai multe ori ca robotii inzestrati cu.

Robotul cu inteligenta artificiala care il lauda pe Stalin si promoveaza violenta

Chatbotii cu inteligenta artificiala devin din ce in ce mai populari, iar asta inseamna ca unii incep sa vorbeasca si prostii dupa ceva timp. Un chatbot cu inteligenta artificiala, creat de catre gigantul Yandex, din Rusia, s-a transformat intr-un robot cu apucatori violente, care pare sa aprobe regimul stalinist al anilor 1930. Utilizatorii asistentului Alice, [].

Cum va transforma inteligenta artificiala spionajul

Analistii de informatii vor avea o munca mult mai usoara de acum incolo, cu ajutorul inteligentei artificiale AI). Ei nu vor mai sorta si alege din sutele de dosare primite datele importante pentru a face un raport, ci vor primi unul gata facut pe birou. Sistemele de inteligenta artificiala exceleaza la manipularea cantitatilor mari de [].

Inteligenta artificiala creata de Adobe va fi mai buna ca tine la editat imagini si videoclipuri

In fiecare an, Adobe prezinta cele mai impresionante tehnologii si trucuri pe care le creeaza, iar, in acest an, prezinta, probabil, cea mai inteligenta tehnologie pe care a creat-o- un algoritm de editare a imaginilor si videoclipurilor, numit Sensei, care corecteaza imaginile, preluand informatii suplimentare pe baza unei colectii intregi de fotografii.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )