Libnet.ro
UNICEF

08:30

Android Oreo ar putea veni cu costuri mai mari la factura

Playtech Playtech,
Android Oreo ar putea veni cu costuri mai mari la factura

Google a anuntat de curand varianta finala de Android Oreo 8. 0, dar se pare ca vine la pachet cu o problema destul de dureroasa pentru cei cu date celulare limitate. Desi foarte multi dintre noi au un numar nelimitat de minute de convorbiri pe telefon in orice retea, traficul de date continua sa fie o []. continuă pe Playtech

Reduceri eMAG: telefoane care vor primi Android Oreo

Android Oreo e cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Google. Acesta e deja disponibil producatorilor si in urmatoarele sase luni vor veni actualizarile. Cu Android Oreo, Google a modificat minimal sistemul de operare, cel putin in ceea ce priveste aspectul si functionarea, dar a lucrat mai mult la micile detalii care desavarsesc experienta [].

Cum instalezi Android Oreo, chiar daca n-ai primit notificare oficiala

Daca nu mai ai rabdare pana cand noul sistem de operare de la Google iti ajunge pe mobil, invata cum instalezi Android Oreo rapid pe Pixel sau Nexus. in urma cu cateva saptamani, cei de la Google au nuntat varianta finala de Android Oreo 8. Ca de fiecare data, aceasta este disponibila in prima faza [].

Cel mai important anunt pentru utilizatori Nokia e despre Android Oreo

In mod oficial, a fost anuntata tranzitia tuturor telefoanelor Nokia la Android Oreo 8. 0 de catre unul dintre directorii HMD Global. Nokia a reintrat anul acesta pe piata smartphone-urilor cu cateva modele cu specificatii decente si un design atragator. Cu nume simple precum Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 sau Nokia 8, toate telefoanele au [].

Asociatia furnizorilor de energie: Facturile la energie vor fi mai mari din cauza cresterilor de preturi de pe bursa, nu din cauza liberalizarii

Pretul energiei va fi mai mare anul viitor, insa nu ca urmare a liberalizarii totale a pietei de la 1 ianuarie 2018, ci din cauza conditiilor din piata, a declarat, marti, Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER), potrivit Agerpres. Este de asteptat ca si preturile din noile oferte ale furnizorilor catre consumatorii finali sa fie mai mari decat preturile de anul trecut, pentru ca, atat pe pietele pe termen scurt, cat si pe cele pe termen lung, preturile au crescut, desi nu putem pune acest lucru pe seama liberalizarii, a spus Lungu.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

Ponta, catre Tudose: Aveti venituri mai mici decat in 2016, cheltuieli mai mari. Trebuia o rectificare negativa. Credeti ca daca o faceti mai tarziu va fi pozitiva?

Fostul premier Victor Ponta l-a intrebat in plenul Parlamentului pe prim-ministrul Mihai Tudose de ce nu s-a facut o rectificare bugetara pana acum, rectificare care ar fi trebuit sa fie negativa, intrucat potrivit executiei bugetare venituril sunt mai mici cu 1 miliard fata de 2016 si cheltuielile cu 16 miliarde mai mari.

Cuba se pregateste de era post Castro. Cine are cele mai mari sanse sa-i succeada liderului de la Havana

In Cuba a inceput lungul proces electoral de sase luni care se va incheia cu alegerea succesorului actualului presedinte, Raul Castro, in virsta de 86 de ani. Primul sau vicepresedinte si numarul doi al guvernului, Miguel Diaz-Canel, 57 de ani, este cotat cu cele mai multe sanse sa-l inlocuiasca pe actualul lider de la Havana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )