Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ponta, catre Tudose: Aveti venituri mai mici decat in 2016, cheltuieli mai mari. Trebuia o rectificare negativa. Credeti ca daca o faceti mai tarziu va fi pozitiva?

Hotnews Hotnews,
 Ponta, catre Tudose: Aveti venituri mai mici decat in 2016, cheltuieli mai mari. Trebuia o rectificare negativa. Credeti ca daca o faceti mai tarziu va fi pozitiva?

Fostul premier Victor Ponta l-a intrebat in plenul Parlamentului pe prim-ministrul Mihai Tudose de ce nu s-a facut o rectificare bugetara pana acum, rectificare care ar fi trebuit sa fie negativa, intrucat potrivit executiei bugetare venituril sunt mai mici cu 1 miliard fata de 2016 si cheltuielile cu 16 miliarde mai mari. continuă pe Hotnews

Ponta, catre Tudose: Aveti venituri mai mici decat in 2016, cheltuieli mai mari. Trebuia o rectificare negativa. Credeti ca daca o faceti mai tarziu va fi pozitiva? (FOTO)

Fostul premier, Victor Ponta, a intrebat in plenul Parlamentului, de ce nu s-a facut o rectificare bugetara pana acum, rectificare care, conform executiei bugetare, ar fi fost negativa, fiindca ve.

Au fost descoperite niste comisioane luate mai mult decat trebuia, la Pilonul II

Discutiile pe marginea Pilonului II de pensii private sunt legate de modul in care sunt administrati banii si urmeaza sa fie prezentate public rezultatele analizei realizate de Ministerul de Finante, Casa Nationala de Pensii si ASF, in conditiile in care au fost descoperite niste mici probleme, niste comisioane luate mai mult decat trebuia, a precizat, sambata, premierul Mihai Tudose.

Horatiu Pepine: Premierul Tudose contrariaza tot mai mult |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine scrie, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

Doua statii de metrou se redeschid marti cu o zi mai devreme decat era prevazut

Lucrarile de modernizare la statiile de metrou Tineretului si Aparatorii Patriei au fost urgentate si se finalizeaza cu o zi mai devreme decat era prevazut initial.

NORSAR: Testul nuclear nord-coreean, de opt ori mai puternic decat bomba de la Hiroshima

Magnitudinea ultimului test nuclear al Coreii de Nord a fost estimata la 5,8 si explozia declansata a fost de circa opt ori mai puternica decat bomba de la Hiroshima, a anuntat duminica agentia de monitorizare geologica NORSAR, cu sediul in Norvegia.

Be EU: Un al doilea referendum pe Brexit, mai posibil decat pana acum

Negocierile pentru Brexit sunt in toi, iar ideea unui al doilea referendum este mai posibila decat pana acum, a spus europarlamentarul scotian Alyn Smith, sambata, la emisiunea Be EU, de la.

Samsung Galaxy S9 ar putea fi dezvaluit mult mai devreme decat credeam

Samsung Galaxy S9 ar putea avea parte de o lansare mai timpurie decat predecesorul sau, care a fost dezvaluit in martie. Samsung Galaxy S8 a fost prezentat in luna martie, iar de la dezvaluire si pana la ajungerea pe piata au mai trecut cateva saptamani, timp in care clientii au avut posibilitatea de a face [].

Subiectele zilei:Legile Justitiei, mai mult decat un PowerPoint. Tudorel vrea sa poata trimite magistratii la psihiatru;Scandalul manualelor unice ia amploare;Fosta sotie a lui Dan Adamescu a luat nejustificat trei milioane de lei pe care nu i-a mai inap

Batalia pentru locul al treilea. Cu doar cateva zile inaintea duelului televizat intre cancelara Angela Merkel si rivalul ei politic, Martin Schulz, a avut loc o confruntarea intre reprezentantii partidelor mici din Germania. Romanii vor avea prioritate la cumpararea de terenuri. Liviu Dragnea anunta ca in Parlament va ajunge in curand o lege care le va da prioritate romanilor, cand vine vorba de cumparat.

Cortul i-a costat mai mult decat toata nunta. Ce au patit niste petrecareti din Giurgiu (FOTO)

S-au falit si au platit. Mai multi petrecareti din comuna Mihai Bravu, judetul Giurgiu, au intins un cort imens in mijlocul drumului, blocand, astfel, trecerea masinilor. Din cauza cortului.

VIDEO BREAKING NEWS Coreea de Nord sustine ca a testat cu succes o bomba cu hidrogen! Estimare: Bomba creata de Kim Jong-un ar fi de cinci ori mai puternica decat cea de la Nagasaki

Coreea de Nord ar fi efectuat un nou test nuclear, dupa ce un cutremur de 6,3 grade a zguduit tara, scrie BBC News. Mai mult, televiziunea de stat de la Phenian a anuntat ca liderul comunist Kim Jong-un va face un anunt important in scurt timp.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )