Libnet.ro
UNICEF

19:00

Andronescu, mustrata de protestatarii din Sibiu: Mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat, in UE?

Adevărul Adevărul,
Andronescu, mustrata de protestatarii din Sibiu: Mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat, in UE?

Ministrul Educatiei a fost luat la rost vineri, la Sibiu, de protestatarii care care i-au cerut explicatii in ceea ce priveste starea invatamantului romanesc. Mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat, in UE? a intrebat un protestatar. Dumneavoastra nu traiti in tara asta? Unde traiti?, a mai intrebat-o o femeie. continuă pe Adevărul

VIDEO Ecaterina Andronescu, certata de protestatari la Sibiu: Mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat / Dumneavoastra nu traiti in tara asta? / Ministrul: Scolile din punct de vedere al patrimoniului apartin autoritatilor locale

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, a fost certata vineri, la Sibiu, de protestatari, care i-au reprosat ca mai exista copii care mor pentru ca au cazut in rahat, in Uniunea Europeana . Andronescu a raspuns ca scolile sunt in responsabilitatea autoritatilor locale, nu a Ministerului Educatiei. Totodata, dupa ce i s-a zis ca ar fi trebuit sa isi dea demisia a doua zi dupa ce copilul de 3 ani din Iasi a cazut in fosa septica, ministrul a spus ca Asta e parerea dumneavoastra!.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

Investitorii straini: Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta

Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta de-a lungul timpului. in masura in care rezultatul votului si dezbaterea care ii va urma vor contribui la o utilizare mai echilibrata a OuG-urilor, mediul de afaceri va fi protejat de masuri venite peste noapte, fara o minima consultare sau perioada de ajustare la ele, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de catre Consiliul Investitorilor Straini.

DEZASTRU! Autoritatile au declarat EPIDEMIE DE HIV! Peste trei sferturi din cei INFECTATI sunt COPII

Primul semn ca ceva nu este in regula, in orasul pakistanez Ratto Dero, a aparut in februarie. Mai multi parinti ingrijorati si-au dus copiii la doctor, plangandu-se ca micutii lor nu pot scapa de.

[P] Jumatate de ora pentru votul din 26 mai - cat zeci de ani din destinul Romaniei

Sunt momente in viata cand destinul iti ofera o sansa cu care nu te vei mai intalni. Soarta le rezerva si tarilor, natiunilor, momente rarisime cand pot sa castige ceva unic si irepetabil. inca si mai putine sunt ocaziile puse in fata unei tari de a-si consolida si implini ce a castigat. Cam o data intr-un secol, am spune privind cursul istoriei noastre moderne, fara pretentii de istorici. Acum o suta de ani, Romania a trait un asemenea moment astral: Marea Unire si deschiderea drumului catre statul modern, asezat intre democratiile lumii libere. Duminica, 26 mai, istoria ne poate surade din nou pentru finaliza cu adevarat Revolutia neincheiata in 1989. Este data intalnirii cu destinul Romaniei care, acum, depinde suta la suta de noi. De votul nostru, de ambitia de a fi o tara a romanilor liberi si cinstiti.

SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

In paralel cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai va avea loc si referendumul pe tema justitiei, convocat de presedintele Klaus Iohannis. Aici sunt cele doua intrebari anuntate de seful statului. Vei vota la referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )