Libnet.ro
UNICEF

18:30

[P] Jumatate de ora pentru votul din 26 mai - cat zeci de ani din destinul Romaniei

Hotnews Hotnews,
 [P] Jumatate de ora pentru votul din 26 mai - cat zeci de ani din destinul Romaniei

Sunt momente in viata cand destinul iti ofera o sansa cu care nu te vei mai intalni. Soarta le rezerva si tarilor, natiunilor, momente rarisime cand pot sa castige ceva unic si irepetabil. inca si mai putine sunt ocaziile puse in fata unei tari de a-si consolida si implini ce a castigat. Cam o data intr-un secol, am spune privind cursul istoriei noastre moderne, fara pretentii de istorici. Acum o suta de ani, Romania a trait un asemenea moment astral: Marea Unire si deschiderea drumului catre statul modern, asezat intre democratiile lumii libere. Duminica, 26 mai, istoria ne poate surade din nou pentru finaliza cu adevarat Revolutia neincheiata in 1989. Este data intalnirii cu destinul Romaniei care, acum, depinde suta la suta de noi. De votul nostru, de ambitia de a fi o tara a romanilor liberi si cinstiti. continuă pe Hotnews

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile din 26 mai: PSD-ului ii este frica

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre alegerile europarlamentare si despre referendumul din 26 mai. Seful statului considera ca scrutinul de duminica va schimba multe lucruri pe scena politica din Romania Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa la Palatul Cotroceni si a raspuns catorva intrebari venite din partea jurnalistilor. Seful stalului a sustinut ca [] .

SONDAJ Vei vota la referendumul din 26 mai?

In paralel cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai va avea loc si referendumul pe tema justitiei, convocat de presedintele Klaus Iohannis. Aici sunt cele doua intrebari anuntate de seful statului. Vei vota la referendum?Participa la sondajul HotNews. ro.

Investitorii straini: Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta

Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta de-a lungul timpului. in masura in care rezultatul votului si dezbaterea care ii va urma vor contribui la o utilizare mai echilibrata a OuG-urilor, mediul de afaceri va fi protejat de masuri venite peste noapte, fara o minima consultare sau perioada de ajustare la ele, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de catre Consiliul Investitorilor Straini.

VIDEO Pregatiri pentru alegerile din 26 mai. Peste 380.000 de buzoieni se afla pe listele electorale permanente

Pe 26 mai, peste 380. 000 de buzoieni cu drept de vot sunt asteptati la cele 426 sectii de votare amenajate in judet. Buletinele de vot vor fi distribuite catre sectii pe tot parcursul zilei de sambata. Atentie, votul in schimbul unor sume de bani sau prin folosirea unor acte de identitate false se pedepseste cu inchisoarea.

HOROSCOP indian pentru saptamana 22-26 mai. Niciun eveniment nu este posibil fara sustinerea Lunii

Iata horoscopul indian al saptamanii 20-26 mai 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

O colectie impresionanta de viori la concertul din 26 mai de la Sala Radio

Violonistul Razvan Stoica, pianista Andreea Stoica si ansamblul pe care l-au fondat impreuna in 2010, Kamerata Stradivarius, vor urca pe scena Salii Radio duminica, 26 mai, ora 19. in program: 8 anotimpuri celebrele concerte pentru vioara si orchestra de Antonio Vivaldi, alaturi de Anotimpurile la Buenos Aires de Astor Piazzolla.

Klaus Iohannis: E timpul ca opozitia parlamentara sa se adune

Dupa alegerile europarlamentare si referendumul din 26 mai, opozitia trebuie sa se uneasca, iar PNL trebuie sa vina cu nou concept pentru politica romaneasca, a declarat marti, la Craiova, Presedintele Klaus.

HOROSCOP. Mesajul ingerilor pazitori pentru 20-26 mai. Taurii sunt sfatuiti sa se retraga in liniste, Gemenii sa invete sa primeasca

Iata mesajele NOI saptamanale de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 20-26 mai 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si.

HOROSCOP saptamana 21-26 mai. Mesaje de la ingeri. Taurii sunt sfatuiti sa se retraga in liniste, Gemenii sa invete sa primeasca

Iata mesajele NOI saptamanale de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 20-26 mai 2019. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )