Libnet.ro
UNICEF

11:00

Andrzej Duda ar fi castigat la limita alegerile prezidentiale din Polonia

România Liberă România Liberă,
Andrzej Duda ar fi castigat la limita alegerile prezidentiale din Polonia

Presedintele in exercitiu Andrzej Duda ar urma sa castige la limita alegerile prezidentiale din Polo. continuă pe România Liberă

Duda a fost reales presedintele Poloniei cu 51,2%. Cea mai fragila victorie dupa prabusirea comunismului -UPDATE

Presedintele in exercitiu Andrzej Duda castiga la limita alegerile prezidentiale din Polonia cu 51,2% din voturi, potrivit Comisiei Nationale Electorale. Rivalul lui Duda, Rafal Trzaskowski, primarul liberal al Varsoviei, ar fi obtinut 49% din voturi, potrivit ultimelor cifre Ipsos.

POLONIA Andrzej Duda, castigator la limita, potrivit ultimului sondaj

Presedintele in exercitiu Andrzej Duda ar urma sa castige la limita alegerile prezidentiale din Polonia cu 51% din voturi, potrivit ultimului sondaj Ipsos.

Sondaj: Andrzej Duda castigator la limita al alegerilor din Polonia

Presedintele actual al Poloniei, Andrzej Duda, ar urma sa castige la limita alegerile prezidentiale cu 51% din voturi, potrivit ultimului sondaj Ipsos publicat duminica noapte, cu o marja de eroare de un punct pr.

Alegeri prezidentiale Polonia. Victorie la limita pentru conservatorul Andrzej Duda

Presedintele in exercitiu Andrzej Duda a castigat alegerile prezidentiale in Polonia cu 51,2% din voturi in al doilea tur, o victorie la limita care va permite Partidului Lege si Justitie PiS), aflat la putere, sa-si continue implementarea programului sau conservator, transmite Reuters.

Exit-poll alegeri prezidentiale Polonia:Andrzej Duda, usor avans fata de contracandidatul sau

Presedintele in exercitiu, conservatorul Andrzej Duda, a castigat si in turul doi al alegerilor prezidentiale din Polonia, conform primelor rezultate ale sondajului efectuat la iesirea de la urne, dat publicitatii de compania de cercetare Ipsos.

Alegerile din Polonia si clivajul progresisti-conservatori

Vestea foarte buna a zilei de astazi! Alegerile prezidentiale din Polonia au fost castigate, la limita, de presedintele in functie Andrzej Duda, crestin-conservator si euroatlantist. Progresistii au fost din nou infranti intr-o campanie care s-a axat pe valori sociale: crestinism versus agenda LGBT.

Polonia, turul doi al prezidentialelor. Cursa stransa intre presedintele in exercitiu, Andrzej Duda, si primarul Varsoviei, Rafal Trzaskowski

Polonezii voteaza astazi in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, dupa doua saptamani de la primul tur castigat de seful de stat in exercitiu Andrzej Duda, dar fara majoritate absoluta. Ultimele sondaje de opinie il credit-au cu un usor avans pe primarul Varsoviei, Rafal Trzaskowski.

Alegeri prezidentiale in Polonia: Andrzej Duda, in frunte, cu un usor avans fata de contracandidatul sau

Presedintele in exercitiu al Poloniei, conservatorul Andrzej Duda, se afla cu un usor avans in fata contracandidatului sau, liberal Rafal Trzaskowski, in scrutinul prezidential desfasurat duminica, potrivit unui exit-poll difuzat la inchiderea urnelor, anunta Reuters.

Alegerile regionale din Spania au fost castigate de partidele locale de la putere

Partidele la putere in regiunile din Spania Tara Bascilor si Galicia au castigat alegerile regionale duminica, care au fost umbrite de pandemia de coronavirus si marcate in parte de o prezenta scazuta la vot, purtarea obligatorie a mastilor si cabine fara perdele, relateaza luni dpa.

SPANIA: Partidele locale la putere castiga alegerile regionale din Tara Bascilor si Galicia

Partidele la putere in regiunile din Spania Tara Bascilor si Galicia au castigat alegerile regionale duminica, care au avut loc umbrite de pandemia de coronavirus si marcate in parte de o prezenta scazuta la vot, purtarea obligatorie a mastilor si cabine fara perdele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )