Libnet.ro
UNICEF

09:01

Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

B1 B1,
Andrzej Duda, presedintele Poloniei, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dar se simte bine, a anuntat Blazej Spychalski, ministrul pentru administratia prezidentiala, sambata, pe Twitter, potrivit. continuă pe B1

Presedintele Poloniei s-a infectat cu coronavirus

Presedintele polonez Andrzej Duda a fost testat pozitiv pentru infectia cu COVID-19, au confirmat surse oficiale.

Primarul orasului Istanbul a fost internat in Spitalul American, dupa ce a fost testat pozitiv cu Covid-19 si a facut febra

Primarul orasului Istanbul, Ekrem Imamoglu, a anuntat sambata ca a fost internat in spital dupa ce a facut febra si a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, informeaza Reuters.

Ministrul german al sanatatii a fost testat pozitiv cu coronavirusul

Ministrul german al sanatatii, Jens Spahn, a fost testat pozitiv cu coronavirusul miercuri dupa-masa si a intrat in carantina la domiciliu, a anuntat ministerul sanatatii din Germania citat de Reuters si ZDF.

Ministrul de externe sloven, testat pozitiv pentru coronavirus

Ministrul de externe sloven Anze Logar a a fost depistat cu Covid-19. Seful diplomatieia calatorit recent in Estonia, Lituania si Letonia,potrivit agentia de stiriSTA, relateaza dpa. Ac.

Ministrul german al Sanatatii, testat pozitiv cu COVID-19: Jens Spahn se vaccinase antigripal

Ministrul Sanatatii din Germania, Jens Spahn CDU), a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza Bild. Potrivit sursei citate, oficialul german prezinta pana acum doar simptome de.

Iga Swiatek, in izolare dupa ce a fost in contact cu presedintele Poloniei, Andrzej Duda, testat pozitiv

Jucatoarea Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, a intrat in izolare dupa ce a fost in contact cu presedintele Poloniei, Andrzej Duda, infectat cu noul coronavirus, informeaza le soir. be.

Presedintele Poloniei, Adrzej Duda, infectat cu Covid-19

Presedintele Poloniei, Adrzej Duda, a fost depistat pozitiv cu Covid-19, insa se simte bine, au anuntat oficialitatile de la Varsovia citate de Reuters.

CORONAVIRUS |Presedintele bulgar Rumen Radev trebuie sa se autoizoleze dupa ce a intrat in contact cu un oficial testat pozitiv

Presedintele bulgar Rumen Radev va trebui sa se autoizoleze in asteptarea unui test de coronavirus dupa ce a intrat in contact, saptamana trecuta, cu un ofiter militar de varf, care ulterior a fost testat.

Primarul orasului Istanbul a anuntat ca a fost diagnosticat cu Covid-19

Primarul orasului Istanbul, Ekrem Imamoglu, a anuntat ca a fost spitalizat dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus si a avut febra, conform news. ro.

Focar de coronavirus la IPJ Alba. 13 politisti din mai multe structuri au fost testati pozitiv

Un numar de 13 politisti din IPJ Alba au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Numarul ar putea creste vineri dupa ce probele individuale vor fi finalizate.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )