Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul german al sanatatii a fost testat pozitiv cu coronavirusul

Hotnews Hotnews,
 Ministrul german al sanatatii a fost testat pozitiv cu coronavirusul

Ministrul german al sanatatii, Jens Spahn, a fost testat pozitiv cu coronavirusul miercuri dupa-masa si a intrat in carantina la domiciliu, a anuntat ministerul sanatatii din Germania citat de Reuters si ZDF. continuă pe Hotnews

Ministrul german al Sanatatii, diagnosticat cu Covid-19

Ministrul german al Sanatatii Jens Spahn, in prima linie a eforturilor tarii in fata pandemiei de Covid-19, a fost testat pozitiv cu aceasta boala si este in carantina, au anuntat serviciile sale, scrie AFP.

Ministrul german al Sanatatii, testat pozitiv cu COVID-19: Jens Spahn se vaccinase antigripal

Ministrul Sanatatii din Germania, Jens Spahn CDU), a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza Bild. Potrivit sursei citate, oficialul german prezinta pana acum doar simptome de.

Ministrul german al Sanatatii, diagnosticat cu Covid-19

Ministrul german al Sanatatii Jens Spahn, in prima linie a eforturilor tarii in fata pandemiei de Covid-19, a fost testat pozitiv cu aceasta boala si este in carantina, au anuntat serviciile sale, scrie AFP si news. ro .

Episcopul greco catolig de Oradea, Virgil Bercea, testat pozitiv pentru COVID-19. in ce stare se afla

Duminica seara, episcopul greco catolic de Oradea, Virgil Bercea, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Acesta a fost internat la spital in cursul zilei de luni, 19 octombrie, scrie.

Coronavirus in lume: Testele cu vaccinul AstraZeneca, reluate in SUA Brazilia pariaza pe un vaccin chinezesc Nou record de cazuri noi in Polonia

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a trecut de 41 de milioane, iar cel al persoanelor declarate vindecate de Sars-Cov-2 la 30,6 milioane, fiind raportate la nivel mondial 1,13 milioane de decese Covid-19, potrivit centralizarii de pe Worldometers. info. 19 Ministrul german al sanatatii a fost testat pozitiv cu coronavirusul 17. 28 Guvernul Poloniei va anunta joi restrictii suplimentare 16. 41 Iran: Cel mai mare numar de infectii din luna februarie15. 36 Olanda: Peste 8. 500 de cazuri in 24 de ore, nou bilant record14:50 Cehia impune o carantina partiala pentru a lupta cu epidemia.

CORONAVIRUS |Presedintele bulgar Rumen Radev trebuie sa se autoizoleze dupa ce a intrat in contact cu un oficial testat pozitiv

Presedintele bulgar Rumen Radev va trebui sa se autoizoleze in asteptarea unui test de coronavirus dupa ce a intrat in contact, saptamana trecuta, cu un ofiter militar de varf, care ulterior a fost testat.

Patru judecatori de la Curtea de Apel Targu Mures au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Alti cinci si un grefier au fost izolati la domiciliu

Luni, Curtea de Apel Targu Mures a anuntat ca patru judecatori ai instantei au fost testati pozitiv pentru COVID-19. in urma depistarii infectiei, alti patru judecatori au fost izolati la domiciliu, avand.

Ultima ora. Focar de COVID-19 la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce zeci de angajati au fost testati pozitiv. Ce restrictii vor fi adoptate

Spitalul Elias din Bucuresti a devenit focar de COVID-19, dupa ce aproape 30 de angajati s-au infectat. Anuntul vine la doua zile distanta dupa ce Spitalul Floreasca a anuntat aceeasi veste trista, in aceasta situatie fiind testati pana acum 14 angajati. Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, acesta va functiona potrivit unor restrictii noi, care vor afecta .

Secretarul general al Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei, spitalizat in stare grava dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Sarea de sanatate a lui Saeb Erakat, Secretarul general al Organizatiei pentru Eliberarea Palestinei, s-a inrautatit dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Teleorman: Un angajat al ambulantei s-a sinucis dupa ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Un barbat din Teleorman, angajat al unei ambulante private, s-a sinucis dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Incidentul a avut loc duminica dupa-amiaza, in salonul in care acesta era internat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )