Libnet.ro
UNICEF

17:30

Andy Murray, confirmat pozitiv pentru coronavirus inainte de Australian Open

Antena3 Antena3,
Andy Murray, confirmat pozitiv pentru coronavirus inainte de Australian Open

Campion de cinci ori la Australian Open, Andy Murray ar putea sa rateze acum marele turneu, dupa ce a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus, potrivit BBC Sports. Murray, in varsta de 33 de ani, urma sa plece spre Melbourne cu un zbor charter, dar va trebui sa intre in izolare in locuita sa de la Londra. continuă pe Antena3

Andy Murray, depistat pozitiv cu Covid-19

Andy Murray a fost testat pozitiv cu Covid-19 exact inainte de a face deplasarea spre Melbourne, acolo unde va avea loc in perioada 8-21 februarie Australian Open.

Andy Murray are Covid-19 si ar putea rata Australian Open

Tenismanul britanic Andy Murray, fost lider mondial, a fost testat pozitiv la Covid-19, potrivit inf.

Ghinion teribil pentru Andy Murray! A fost depistat cu COVID-19 dupa ce si-a anuntat revenirea

Andy Murray a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, la doar cateva saptamani dupa ce a anuntat revenirea printre greii tenisului, informeaza Sky Sports. Britanicul in varsta de 33 de ani, fost lider mondial,.

Dominic Fritz, primarul Timisoarei, confirmat pozitiv cu COVID-19: A treia oara nu am scapat

PPrimarul Timisoarei, Dominic Fritz, a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19 in cursul zilei de miercuri. DSP va realiza o ancheta epidemiologica la Primarie.

Presedintele Portugaliei, testat pozitiv pentru COVID-19. Marcelo Rebelo de Sousa candideaza pentru al doilea mandat, la alegerile din 24 ianuarie

Presedintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa, care doreste sa obtina un al doilea mandat la alegerile din 24 ianuarie, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, dar pana acum nu a manifestat niciun fel de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )