Libnet.ro
UNICEF

20:00

Andy Murray: Sunt mandru ca am ajuns numarul 1. Era unul dintre obiectivele mele din ultimii ani

Hotnews Hotnews,
 Andy Murray: Sunt mandru ca am ajuns numarul 1. Era unul dintre obiectivele mele din ultimii ani

Calificat in finala turneului Masters de la Paris, Andy Murray va deveni, incepand de luni, numarul unu mondial. Murray este primul britanic care ocupa prima pozitie in clasamentul ATP si al 26-lea lider din Era Open. Ultimele luni au fost cele mai bune din cariera mea si sunt mandru ca am ajuns numarul 1. Era unul dintre obiectivele mele din ultimii ani, a punctat Murray. continuă pe Hotnews

Paris Masters: Andy Murray s-a calificat in semifinale

Andy Murray, numarul 2 ATP, l-a invins pe cehul Tomas Berdych 11 ATP), scor 7-6 9), 7-5, si s-a calificat in semifinalele turneului Masters de la Paris. Pentru un loc in marea finala, britanicul se va duela cu Milos Raonic 5 ATP).

Paris Masters: Novak Djokovic si Andy Murray, in sferturi - Programul disputelor de vineri

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile Masters-ului de la Paris, dupa o victorie in trei seturi in fata lui Grigor Dimitrov 4-6, 6-2, 6-3). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Andy Murray: 6-3, 6-0 cu Lucas Pouille. Intra in material pentru a vedea programul disputelor din sferturi.

Schimbare de lider: Andy Murray va fi noul numar unu in clasamentul ATP!

Tenismanul britanic Andy Murray va deveni luni liderul clasamentului ATP, dupa ce s-a calificat in finala turneului Masters 1000 de la Paris, in urma retragerii canadianului Milos Raonic.

Andy Murray il detroneaza pe Novak Djokovic de la sefia clasamentului ATP

Britanicul Andy Murray va urca in premiera la conducerea clasamentului ATP, dupa ce s-a calificat, sambata, in finala turneului ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy.

Paris Masters: Milos Raonic a abandonat inaintea semifinalei cu Andy Murray - Britanicul, noul lider mondial

Andy Murray mai avea nevoie de o singura victorie la turneul Masters de la Paris pentru a-l detrona pe sarbul Novak Djokovic din fruntea clasamentului ATP. Britanicul a reusit calificarea in ultimul act al competitiei gratie abandonului canadianului Milos Raonic, iar de luni va deveni noul lider mondial.

Andy Murray, pe primul loc in clasamentul ATP. Pe cine a detronat tenismanul britanic

Tenismanul britanic Andy Murray se va afla de luni pe prima pozitie in clasamentul ATP, detinuta in ultimii doi ani de sarbul Novak Djokovic .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )