Libnet.ro
UNICEF

20:45

Anestezistul care l-a sedat pe copilul de 4 ani, mort dupa ce a intrat in coma, cercetat pentru ucidere din culpa

Antena3 Antena3,
Anestezistul care l-a sedat pe copilul de 4 ani, mort dupa ce a intrat in coma, cercetat pentru ucidere din culpa

Medicul anestezist implicat in cazul cutremurator de la Pitesti, unde un copil de patru ani a murit, a fost suspendat din functie pe perioada cercetarilor si este cercetat pentru ucidere din culpa. continuă pe Antena3

Anestezistul care l-a sedat pe copilul de 4 ani, mort dupa ce a intrat in coma, cercetat pentru ucidere din cupla

Medicul anestezist implicat in cazul cutremurator de la Pitesti, unde un copil de patru ani a murit, a fost suspendat din functie pe perioada cercetarilor si este cercetat pentru ucidere din culpa.

EXCLUSIV De ce boala suferea copilul mort dupa anestezia de la dentist. Nici macar parintii nu stiau

Cazul copilului decedat din Pitesti in urma unei anestezii se intoarce la 190 de grade! Detalii socante despre descoperirea facuta azi. De ce boala suferea micutul si care sunt explicatiile medicilor? EXCLUSIV De ce boala suferea copilul mort dupa anestezia de la dentist Copilul de 4 ani din Pitesti s-a stins ieri din viata, dupa .

Copil mort dupa ce mama, antivaccinista convinsa, a refuzat tratamentul pentru gripa

Grupuri de oameni de pe Facebook, recunoscuti ca anti-vaccinatorii, raspandesc o propaganda atat de periculoasa incat rezulta in decese reale. Pe fondul unui sezon de gripa deosebit de groaznic, un baiat de 4 ani, numit Najee din Colorado, a murit din cauza gripei, dupa ce anti-vaccinatorii au presat-o pe mama sa sa nu-i acorde tratamentul .

Cazul copilului mort dupa anestezie. Reactia clinicii din Pitesti la care s-a intamplat tragedia: Este atat de dureros, de greu de acceptat

Clinica la care a fost anesteziat copilul de patru ani din Pitesti a avut o prima reactie dupa ce s-a produs tragedia. Baiatul a intrat in coma dupa anestezia facuta la stomatolog si a murit ulterior la spital.

Copil mort dupa anestezie. Ce s-a aflat acum despre parintii sai

Copilul in varsta de patru ani care a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica stomatologica din Pitesti a decedat.

Copil de patru ani, paralizat dupa anestezii dentare repetate. Care e starea micutului

Copilul care a paralizat dupa ce i s-au administrat mai multe injectii cu anastezie la o clinica dentara din Pitesti a fost transferat de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.

Copil de patru ani, paralizat dupa anestezii dentare repetate. Medicii spun ca e in stare extrem de grava

Copilul care a paralizat dupa ce i s-au administrat mai multe injectii cu anastezie la o clinica dentara din Pitesti a fost transferat de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala.

Sorina Pintea, despre cazul copilului mort dupa ce a fost anesteziat la stomatolog: Am convingerea ca medicul stia ca nu exista ATI in acel cabinet(VIDEO)

Sorina Pintea a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca in perioada in care a fost ministru al Sanatatii, i-au fost aduse la cunostinta mai multe cazuri ale unor.

Dosar penal pentru ucidere din culpa, in cazul copilului mort dupa anestezia la stomatolog

S-a schimbat incadrarea in cazul cercetarilor declansate de IPJ Arges in urma cu doua zile in cazul copilului caruia i s-a facut rau dupa o anestezie la stomatolog.

Accident bizar in Medias. O fetita de opt ani, ranita dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat

Accident bizar la Medias, unde o fetita de opt ani si o femeie de 51 de ani s-au rasturnat cu masina in care se aflau pe o strada din oras.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2354 seconds )