Libnet.ro
UNICEF

09:45

Angajari prin reteaua Eures. Cele mai multe slujbe vacante, la cules de zmeura, in Portugalia

Adevărul Adevărul,
Angajari prin reteaua Eures. Cele mai multe slujbe vacante, la cules de zmeura, in Portugalia

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Portugalia, Malta si Germania. continuă pe Adevărul

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Portugalia, Malta si Germania

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Portugalia, Malta si Germania. in Portugalia sunt disponibile 330 de locuri de munca pentru culegatori de zmeura, mure si afine, in timp ce in Malta sunt 161 de locuri de munca pentru soferi de autobuz, ingineri si tehnicieni.

ANOFM: Aproape 20.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu

Aproape 20. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Caras-Severin, Bacau, Salaj, Suceava, Giurgiu si Buzau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

In ultimul an, in Romania au fost modificate cele mai multe legi, fata de tarile ECE, jumatate prin ordonante

Romania se situeaza pentru al patrulea an consecutiv pe primul loc in topul regional al modificarilor legislative, cu peste un sfert din totalul de legi adoptate intre 1 august 2016 1 august 2017 in sase tari din Europa Centrala si de Est.

Universitatea care a castigat cele mai multe proiecte de cercetare la nivel national. Ce presupun proiectele in valoare de 6,5 milioane de euro

Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi a anuntat ca a castigat patru proiecte depuse pentru finantare in competitia Proiecte complexe realizate in consortii CDI PCCDI).

Top 5 cele mai bune practici de email marketing

Marketingul prin email este unul dintre mijloacele cele mai eficiente de a ajunge la clienti. Asta pentru ca in mare parte se datoreaza volumului mare de email-uri pe care utilizatorii de internet le trimit si le primesc zilnic - o medie de 121 de mesaje pe zi pentru o persoana care lucreaza la birou. Cu toate acestea, unele campanii de email au rezultate mai bune decat altele. Daca vrei sa creezi o strategie de marketing de succes trebuie sa stiti care sunt cele mai bune practici de email marketing.

Iluminat arhitectural pentru cele mai importante cladiri din Alexandria

Cele mai importante cladiri din municipiul resedinta de judet Alexandria vor fi puse in valoare prin iluminat arhitectural.

CNAIR: Neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor anul acesta

Neconformitatile constatate pe mai multe loturi de autostrada, aflate in executie, fac imposibila receptionarea lor anul acest, au anuntat, vineri, reprezentantii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR). in plus, acestia transmit ca antreprenorii trebuie sa respecte contractele si sa finalizeze toate lucrarile inainte de receptia proiectelor.

O femeie care ar fi amenintat cu cutitul mai multe tinere in autobuze din Ploiesti este audiata de politie

O femeie ar fi amenintat mai multe persoane in mijloacele de transport in comun din Ploiesti, avand un comportament agresiv, scrie cotidianul local Observatorul Prahovean. Femeia era audiata de politisti in cursul serii.

Mai multe case de amanet au fost inselate de o grupare de basarabeni cu initiativa. Amanetau bijuterii din metale ieftine, pe care le prezentau ca fiind din aur

Politistii galateni au destructurat o grupare infractionala, formata din mai multe persoane din Republica Moldova, care isi facusera un obicei din tepuirea firmelor de amanet, prejudiciul fiind de ordinul zecilor de mii de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )