Libnet.ro
UNICEF

17:00

Universitatea care a castigat cele mai multe proiecte de cercetare la nivel national. Ce presupun proiectele in valoare de 6,5 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Universitatea care a castigat cele mai multe proiecte de cercetare la nivel national. Ce presupun proiectele in valoare de 6,5 milioane de euro

Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi a anuntat ca a castigat patru proiecte depuse pentru finantare in competitia Proiecte complexe realizate in consortii CDI PCCDI). continuă pe Adevărul

ANOFM: Aproape 20.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu

Aproape 20. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Caras-Severin, Bacau, Salaj, Suceava, Giurgiu si Buzau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Globurile de Aur 2018. Filmul cu cele mai multe nominalizari

Filmul Shape of Water, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Venetia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizari la Globurile de Aur.

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Portugalia, Malta si Germania

Angajatori din 17 state europene au aproape 900 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Portugalia, Malta si Germania. in Portugalia sunt disponibile 330 de locuri de munca pentru culegatori de zmeura, mure si afine, in timp ce in Malta sunt 161 de locuri de munca pentru soferi de autobuz, ingineri si tehnicieni.

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

ALERTA in Romania! S-A RUPT UN POD pe care se aflau mai multe persoane! Bilantul VICTIMELOR

O punte pe care se aflau mai multi oameni s-a rupt, joi, la Tisau, in judetul Buzau. Sase persoane au cazut in apa de la o adancime de opt metri, trei dintre acestea fiind intr-o stare mai.

ALERTA in Romania! S-A RUPT UN POD pe care se aflau mai multe persoane! Bilantul VICTIMELOR (VIDEO, FOTO)

O punte pe care se aflau mai multi oameni s-a rupt, joi, la Tisau, in judetul Buzau. Sase persoane au cazut in apa de la o adancime de opt metri, trei dintre acestea fiind intr-o stare mai.

Care sunt cele mai inteligente zodii?

Fiecare zodie are propriul set de trasaturi si abilitati. Unele dintre ele sunt recunoscute pentru capacitatile lor unice si speciale, cum ar fi inteligenta! Iata doua zodii care sunt apreciate pentru.

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din UE. Dar la ce bun?

Romania are una dintre cele mai mari suprafete agricole din Uniunea Europeana, insa, in acelasi timp, are unele dintre cele mai slabe randamente la productie, terenurile pe care se practica agricultura fiind extrem de fragmentate si gazduind, de cele mai multe ori, exploatatii de subzistenta.

Banca Mondiala nu va mai finanta proiecte de explorare si productie de petrol si gaze, dupa 2019

Banca Mondiala a anuntat, marti, ca nu va mai finanta proiecte in sectorul upstream explorare si productie) de petrol si gaze dupa anul 2019, exceptand anumite proiecte de gaze in cele mai sarace tari si in circumstante exceptionale, informeaza AFP si Reuters, conform Agerpres.

Atentie mare: Cehia e peste Romania la mai multe capitole! La ce trebuie sa fie atente fetele in meciul de diseara

Cifrele vorbesc si despre aspectele tehnico-tactice ale adversarei. Dintre cele 16 nationale care au trecut de faza grupelor, Cehia are cele mai putine reusite din extreme: 7 goluri din 20 de aruncari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )